Via pública i cicle de l'aigua

Desperfectes a la via pública

Si veieu qualsevol desperfecte o irregularitat a la via pública (una farola que no funciona, una paperera trencada, un contenidor massa ple, una vorera en mal estat...) ens ho podeu comunicar omplint el formulari que s’adjunta i enviant-nos-el per correu electrònic, o bé fer arribar un escrit a les oficines municipals on hi constin les mateixes dades. Tant aviat com ens sigui possible intentarem solucionar el problema.

Quin cost té:

Gratuït.

Canals de tramitació:

Canvi de nom del titular del comptador d'aigua

SOREA, SA és la companyia arrendatària del servei de subministrament d’aigua potable al municipi de Sant Julià de Vilatorta.

Cada dijous de 12 a 2 del migdia personal de l’empresa SOREA es desplaça a les oficines de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta per atendre aquelles qüestions relacionades amb la companyia.

CANALS DE TRAMITACIÓ:

 Plaça del Marquès de la Quadra, 1 - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya) 
 Telèfon: 93 812 21 79 
 Fax: 93 812 20 63 
 Correu electrònic: sjv.ajuntament@vilatorta.cat 

 Horari: 

de dilluns a divendres de 10 a 2 del migdia i els dimarts i els dijous de 5 a 8 de la tarda

Sol·licitud de subministrament d'aigua potable

Aquest tràmit es pot fer el primer dijous de cada mes a les oficines de l'ajuntament, de 2/4 d'1 a 2/4 de 3 del migdia.

ADREÇA:

Cada dijous de 12 a 2 del migdia personal de l'empresa SOREA es desplaça a les oficines de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta per atendre aquelles qüestions relacionades amb la companyia.

Oficina d'Atenció al Ciutadà

 Plaça del Marquès de la Quadra, 1 - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya) 
 Telèfon: 93 812 21 79 
 Fax: 93 812 20 63 
 Correu electrònic: sjv.ajuntament@vilatorta.cat 

 Horari: 

de dilluns a divendres de 10 a 2 del migdia i els dimarts i els dijous de 5 a 8 de la tarda

Notícies

  • 24 de setembre de 2020 Acabada la primera fase de reparació del paviment de la Rambla del Castell Acabada la primera fase de reparació del paviment de la Rambla del Castell

    Aquesta setmana es podrà obrir a la circulació la Rambla del Castell, després d'haver-se reparat el sot que s'estava fent al paviment, conseqüència del moviment de terra que s'anava escolant sota l'antic pont de la carretera de Vilalleons, la BV-5202.

  • 23 de setembre de 2020 Reparació de l'esvoranc al carrer Comtes d'Osona Reparació de l'esvoranc al carrer Comtes d'Osona

    Aquest dimarts s'ha fet un esvoranc al mig del carrer Comtes d'Osona, a l'alçada del número 6. El forat s'ha fet per l'acció de l'aigua que baixa pel clavegueram, que de ben segur està malmès, igual que es va haver de reparar un tros de la mateixa canonada fa uns anys una mica més avall, al mateix carrer. Avui comencen les obres de reparació de l'esvoranc, cosa que provocarà tallar el carrer al trànsit.

  • 23 de setembre de 2020 Treballem per solucionar els microtalls de llum al municipi Treballem per solucionar els talls de llum al municipi

    L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta està treballant perquè no es produiexin les interrupcions repetitives de llum al nostre municipi. Tot i que són talls momentanis que Endesa denomina microtalls són molt molestos. Per això ha reprès les converses amb la Direcció General d'Energia de la Generalitat de Catalunya i amb la Delegació del Govern a la Catalunya Central. També s'ha parlat amb l'Ajuntament de Folgueroles, que està igualment afectat i amb el que s'ha acordat reivindicar conjuntament una solució a aquest problema. 

Darrera actualització: 09.01.2020 | 09:17