Via pública i cicle de l'aigua

Desperfectes a la via pública

Si veieu qualsevol desperfecte o irregularitat a la via pública (una farola que no funciona, una paperera trencada, un contenidor massa ple, una vorera en mal estat...) ens ho podeu comunicar omplint el formulari que s’adjunta i enviant-nos-el per correu electrònic, o bé fer arribar un escrit a les oficines municipals on hi constin les mateixes dades. Tant aviat com ens sigui possible intentarem solucionar el problema.

Quin cost té:

Gratuït.

Canals de tramitació:

Subministrament d'aigua potable - AGBAR

AGBAR és la companyia arrendatària del servei de subministrament d’aigua potable al municipi de Sant Julià de Vilatorta.

El primer i tercer dijous de cada mes, de 2/4 d'1 a 2/4 de 3h del migdia, personal de l’empresa AGBAR es desplaça a les oficines de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta per atendre aquelles qüestions relacionades amb la companyia.

A partir de l'1 de gener del 2021 la companyia d'aigües SOREA queda integrada plenament al grup empresarial del que forma part i n'adoptarà el nom, passant-se a dir AGBAR

Aquesta nova denominació de l'empresa que presta el servei d'aigua potable al municipi de Sant Julià de Vilatorta, entre d'altres, no implicarà el canvi dels números d'atenció telefònica:

 • Atenció comercial al 934 953 540
 • Reclamacions al 900 405 070
 • Avaries al 900 304 070.
 • Lectures al 900 86 101

Es mantenen els termes i condicions dels contractes i els números d'atenció telefònica, però sí canvien el web i el compte de Twitter.

L'oficina d'atenció a l'usuari segueix oberta amb cita prèvia (934 953 540 o 900 405 070). El que sí varia és la pàgina web de la companyia, que passa a ser  www.agbarclients.cat  i el perfil de Twitter, @agbarclients desd'inici del 2021. Aquest canvi a AGBAR no suposa cap modificació en la prestació del servei, de forma que es mantenen els contractes subscrits amb SOREA conservant tots els seus termes i les seves condicions.

CANALS DE TRAMITACIÓ:

 Plaça del Marquès de la Quadra, 1 - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya) 
 Telèfon: 93 812 21 79 
 Fax: 93 812 20 63 
 Correu electrònic: sjv.ajuntament@vilatorta.cat 

 Horari: 

de dilluns a divendres de 10 a 2 del migdia i els dimarts i els dijous de 5 a 8 de la tarda

Notícies

 • 19 d'octubre de 2021 Instal·lació de l'enllumenat de Nadal Instal·lació de l'enllumenat de Nadal

  Totes les associacions de veïns o carrers que desitgin que les garlandes d'enllumenat de Nadal siguin instal·lades per la brigada municipal, hauran de sol·licitar-ho, a les oficines de l'Ajuntament, abans del dia 29 d'octubre de 2021.

 • 23 de setembre de 2021 Primer taller participatiu de diagnòstic per l'Estudi de Mobilitat primer taller participatiu

  El pròxim 24 de setembre a partir de les 6 de la tarda fins les 8 del vespre es realitzarà el 1r taller participatiu de diagnòstic dins l'estudi de mobilitat de Sant Julià de Vilatorta que s'està realitzant durant el 2021 amb el suport de la Diputació de Barcelona.   Aquest tindrà lloc a la Plaça Catalunya i també comptarà amb servei de monitoratge pels infants. 

 • 31 d'agost de 2021 La Diputació de Barcelona ha redactat el projecte de sobreeixidor per a la urbanització de la Font d’en Titus Sobreeixidor

  Aquest sector té una xarxa separativa de clavegueram, per aigües pluvials i aigües residuals. La principal problemàtica a aquesta zona es deu als abocaments produïts a la riera a través de la xarxa separativa corresponent als col·lectors reservats per a les aigües pluvials. 

Darrera actualització: 30.03.2021 | 09:21