Èxit de la 32a Caminada Popular de les Guilleries

Dimarts, 19 de maig de 2015 a les 11:58

La 32a edició de la Caminada Popular de les Guilleries, que es va fer el passat diumenge 17 de maig, va reunir 593 participants. Paratges nostres, però molt desconeguts, foren la delícia dels caminadors. Aquest és el cas de Les Baumes, on els participants es submergiren en natura desbordada...

El recorregut va ser de 16 quilòmetres amb sortida entre les 7 i les 9 del matí i arribada fins a les 2 al parc de les Set Fonts.

Durant el trajecte hi va haver diversos punts d'avituallament, esmorzar a Torrents, un obsequi per tots els participants i un sorteig entre els encertants del concurs.

Es va sortir de les Set Fonts i tot passant pel nucli històric es va pujar pel carrer de la Mercè fins a l’era del Buixó. A la sortida del poble hi havia una desviació cap a l’Ausió. Bosc endins es va agafar el camí costerut que ens va dur fins a les Baumes, en un paratge ignot que va ser la delícia dels caminadors.

Passant per la socarrada vàrem sortir a la cinglera, on es van poder contemplar unes magnífiques vistes panoràmiques de la vall de de la Riera Major, les Guilleries i el Montseny. Resseguint la cinglera s'arribava fins a cau de Guilles per baixar a Romegats.

Agafant una drecera del camí de la Vila del Prat que menva a la masia de Torrens, els participants varen esmorzar. Després es reprenia novament la caminada per enllaçar tres colls: coll de Portell, coll Llovera i coll de can Barretina. En un punt concret entre coll de Portell i coll Llovera es podia veure una vista espectacular i inèdita de Sant Julià de Vilatorta.

Per darrera la masia de Puigsec es voltejaren els camps de conreu per sortir davant la Teuleria. Resseguint els carrers del nucli urbà els participants arribaren novament al punt de partida: el parc de les Set Fonts.

Darrera actualització: 21.05.2015 | 12:44