Joves per Sant Julià: torna el Camp de Treball Jove

Dijous, 21 de maig de 2015 a les 08:16

Tens entre 12 i 16 anys i no saps què fer aquest estiu? Apunta’t a l’experiència del camp de treball jove a Sant Julià de Vilatorta! Activitats per millorar l’entorn del nostre estimat poble, piscina, jocs, tallers... i molt més. Informa’t!

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, organitza aquest Camp de Treball de Joves que té com a objectiu fonamental oferir una proposta en el lleure estiuenc per als joves de 12 a 16 anys centrada en l’estratègia educativa de l’Aprenentatge i Servei. L’experiència del camp de treball jove proporciona una sèrie d’aprenentatges i vivències als joves participants oferint, a la vegada, un servei a la comunitat i a l’entorn del municipi de Sant Julià de Vilatorta.

Durant els seus 15 dies de realització, una vintena de participants desenvoluparan tasques de conservació i arranjament en l’entorn del municipi i en equipaments i espais municipals, així com el coneixement del territori, tot gaudint d’activitats lúdiques i ambientals.

Calendari: Durant 3 setmanes del mes de juliol: del 6 al 24 de juliol

Edats : de 12 a 16 anys (s'admeten joves d’11 anys que hagin cursat 6è curs de primària)

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 17 h. (dinar inclòs)

Preu: 170 € per participant

Inscripcions a partir del 18 de maig fins a 15 dies abans del començament del casal directament a la pàgina web de la Fundació Catalana de l'Esplai: http://pga.fundesplai.org/sant-julia/joves-per-sant-julia

La quota del Camp de Treball pot ser objecte d'una bonificació que pot anar del 25 al 100%, en funció del compliment d'unes determinades condicions de les quals s'informarà en el procés d'inscripcions. 

Per a més informació: contactar amb la tècnica de joventut (Judit Farré) en horari de matins a l’Ajuntament (de 10 a 12h del migdia) o tardes al Punt Jove Tortí (de 4 a 8 del vespre).

Darrera actualització: 22.05.2015 | 13:00