Taller “Les famílies i l'èxit educatiu dels nostres fills i filles"

Dijous, 19 de desembre de 2019 de 20.00 h a 22.00 h

Avui dijous19 de desembre es farà la segona part del taller, adreçat a famílies, per tal de treballar de quina manera podem millorar el rendiment acadèmic dels nostres fills i filles. La sessió és una continuació de la que es va realitzar el dia 12, encara que s'hi pot assistir sense haver participat a l'anterior. Hi ha un canvi d'hora del taller, ja que s'iniciarà a les 8 del vespre a la sala de conferències del pavelló municipal. 

 

 

Està demostrat que la implicació de les famílies és clau en l'educació dels fills i filles. El més important és el  “com” s'impliquen els pares i les mares, la qual cosa marca clarament la diferència respecte les possibilitats d'èxit escolar.

Des de casa, es poden fer moltes coses. Podem motivar-los, podem donar-los eines i recursos per l’estudi, podem col·laborar en el seu benestar emocional, podem donar-los salut... ja que totes aquestes coses tenen relació directe amb l’èxit escolar. Però, sabem com fer-ho?

Adjuntem la informació de tot el que es va tractar durant la sessió del dia 12 de desembre, ja que creiem que pot ser del vostre interès. 

El taller és gratuït i està obert a totes aquelles famílies que tenen infants i joves a partir de 3r de primària. No requereix inscripció prèvia. Per a més informació, podeu trucar a l’Ajuntament (93.812.21.79)

 

Quin cost té:

Gratuït - NO requereix inscripció prèvia

Adreça:

Sala de conferències

Pavelló Esportiu Municipal

Avinguda de Sant Llorenç, 80 - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya)
Telèfon:93 812 28 95
Fax: 93 812 20 63
Adreça electrònica: sjv.pij@vilatorta.cat
Adreça electrònica: sjv.ajuntament@vilatorta.cat
Lloc web: www.vilatorta.cat
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 19.12.2019 | 12:27