Comerç

Directori de comerços

En aquest enllaç trobareu el directori de comerços

Notícies

  • 11 d'abril de 2024 Comprant a Sant Julià tots hi guanyem Comprant a Sant Julià tots hi guanyem

    Sota el lema “Comprant a Sant Julià tots hi guanyem”, comença la campanya per apropar el comerç local a tots vosaltres. Comprar als establiments de l’Associació de Comerciants de Vilatorta i Vilalleons té premi. Hi ha 400 butlletes premiades amb obsequis i descomptes. Comprant als comerços locals tothom hi guanya, prova sort!

  • 14 de març de 2024 El consum responsable és a prop teu El consum responsable és a prop teu

    El divendres dia 15 de març se celebra el Dia Mundial dels Drets dels Consumidors, declarat l’any 1983 per les Nacions Unides amb l’objectiu de donar visibilitat als drets de les persones consumidores i usuàries.  L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons s’adhereix a la commemoració d’aquesta data i a la campanya que impulsa la Diputació de Barcelona, amb la finalitat de fomentar actituds de consum conscient i responsable entre els vilatortins i vilatortines.

  • 9 de gener de 2024 Premiats al "Per Nadal comerç local" Premiats al

    Aquest 8 de gener a la Sala de Plens de l’Ajuntament, es va fer el sorteig dels guanyadors de la campanya "Per Nadal comerç local" organitzada des de l'Associació de Comerciants de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons i l'Ajuntament.

Darrera actualització: 01.08.2023 | 14:44