Notícies

 • Molta participació a la xerrada "Documents de voluntats anticipades" 28/09/2023

  El dimarts passat, 26 de setembre, a les 10 del matí, es va fer la xerrada: "Documents de voluntats anticipades", on es va explicar què és, en què consisteix i com es fa el tràmit. 

 • Espectacle final de la matinal La Matinal Viu el parc s'estrena amb èxit de participació al parc de les Set Fonts de Sant Julià de Vilatorta 28/09/2023

  L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona va celebrar el diumenge 24 de setembre la Matinal Viu el parc. Des de fa anys, aquesta festa s'ha celebrat a l'Àrea d’Esplai de la Font Trobada a Folgueroles. Enguany, ha canviat d'ubicació i s'ha traslladat al parc de les Set Fonts de Sant Julià de Vilatorta, on ha aplegat un gran nombre de famílies, que van participar de les activitats programades.

 • convocatòria d’ajuts Convocatòria d’ajuts per a les activitats esportives extraescolars d’infants i joves d’entre 3 i 16 anys 28/09/2023

  Convocatòria d’ajuts per a les activitats esportives extraescolars d’infants i joves d’entre 3 i 16 anys.  Les sol·licituds es poden presentar des del 25 de setembre fins al 6 d’octubre de 2023.

 • Oberta la licitació de la concessió del servei de bar restaurant del Pavelló Esportiu Municipal i del bar de les Piscines Municipals Oberta la licitació de la concessió del servei de bar restaurant del Pavelló Esportiu Municipal i del bar de les Piscines Municipals 28/09/2023

  Divendres 22 de setembre es va publicar l’anunci de licitació de la concessió del servei de bar restaurant del pavelló esportiu municipal i del bar de les piscines municipals. La concessió tindrà una durada prevista de 5 anys, prorrogables fins a 5 anys més. El termini de presentació d’ofertes finalitzarà el proper 18 d’octubre de 2023 a les 23.59h i es podran presentar a través de sobre digital al perfil del contractant

 • Manuel Balasch i Suñé Avui fa 107 anys del naixement de Manuel Balasch i Suñé 28/09/2023

  El 28 de setembre de 1916 naixia a Sant Julià de Vilatorta el músic Manuel Balasch i Suñé, "el compositor cansalader", instrumentista de piano, violí, i flabiol i compositor de sardanes i de caramelles. Avui celebrem els 107 anys del seu naixement.

 • borsa de treball de Tècnics i Tècniques Mig Socials Convocatòria del procés selectiu per a la creació d’una borsa de treball de Tècnics i Tècniques Mig Socials del Consorci d’Osona de Serveis Socials 26/09/2023

  S’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona  les bases reguladores i la convocatòria del procés selectiu per a la creació d’una borsa de treball de Tècnics i Tècniques Mig Socials (A2) especialistes en Educació Social, Treball Social, Teràpia Ocupacional i més enllà de la resta que corresponen a la branca de les Ciències Socials  i Jurídiques, del Consorci d’Osona de Serveis Socials.

 • Casa de les Caramelles Visita la Casa de les Caramelles 25/09/2023

  L' equipament està ubicat a la planta baixa de ca l'Anglada i és un espai divulgatiu que compta amb un centre d'interpretació i un audiovisual que explica la tradició de les Caramelles del Roser i una sala d'exposicions on s'exhibeixen els principals elements de la festivitat: els bordons, la cistella i l'estendard. L'horari de visites és de dilluns a diumenge de 10 a 1, excepte el dijous que és tancat.

 • Estrena edific Estrena edifici! Ajuts per a la rehabilitació energètica d’edificis i habitatges unifamiliars en municipis de menys de 5.000 habitants 22/09/2023

  Ets propietari d’un edifici o d’un habitatge individual a Sant Julià de Vilatorta o Vilalleons? Pots demanar els ajuts PREE5000 per rehabilitar-lo a l'Institut Català de l'Energia. El termini per presentar sol·licituds finalitza el 31 de desembre de 2023.

 • Resum del ple de 18-09-2023 Resum del ple de 18-09-2023 21/09/2023

  El passat 18 de setembre, a les 7 de la tarda, es va celebrar una sessió ordinària en la que hi van assistir tots els regidors i regidores del consistori.

 • Esport amb Valors Nou curs d'esport amb Valors 18/09/2023

  El proper divendres 6 d'octubre comença un nou curs d'Esport amb Valors. L'activitat coordinada per l'Associació EVAL, torna a Sant Julià de Vilatorta a partir d'aquest mes d'octubre cada divendres de 2/4 de 6 a les 7 de la tarda a la pista Poliesportiva del Carrer de Sant Roc. Inscripcions fins el 29 de setembre a les oficines de l'Ajuntament, al Punt Jove o contactant amb l'educadora social al 630 615 341.

 • Abel Andrés a la UTMB Èxit del vilatortí Abel Andrés a la UTMB 18/09/2023

  El vilatortí Abel Andrés va finalitzar amb èxit la UTMB celebrada l'1 de setembre a Chamonix. La UTMB creada l'any 2003 és la carrera més mítica i prestigiosa del món, un referent en el món del Trail Runing.

 • Detall de la riera Major, a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona La Càtedra de l'Aigua, Natura i Benestar convoca el 5è Premi Recerca Guilleries (edició 2023) per a investigacions centrades en temes d'aigua, territori i biodiversitat 15/09/2023

  En marxa el 5è Premi Recerca Guilleries corresponent a l’edició 2023. Amb una dotació de 5.000 euros, podran optar-hi investigadors individuals o col·lectius que estudiïn el patrimoni natural de les Guilleries especialment en temes d’aigua, territori i/o biodiversitat. La iniciativa compta amb el suport del Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, que participa com a jurat en la valoració de les candidatures i atorgament del Premi i fa una aportació econòmica de 2.500 euros. El termini per presentar candidatures finalitza el proper 16 d’octubre.

 • Col·laboració del Torneig de bàsquet de Sant Julià Col·laboració del Torneig de bàsquet de Sant Julià per als projectes Rebost Solidari i Menjador Social de Vic 15/09/2023

  Un any més, en la seva 37a edició, el Torneig de Sant Julià de Vilatorta ha col·laborat per als projectes Rebost Solidari i Menjador social de Vic. Càritas agraeix la col·laboració de l’organització del Torneig i també de totes les persones que van participar-hi.

 • Descobreix l’audioguia de la Ruta de Miquel Pallàs i de l’arquitectura de l’Estiueig Descobreix l’audioguia de la Ruta de Miquel Pallàs i de l’arquitectura de l’Estiueig 12/09/2023

  La ruta inclou la senyalització de 14 punts amb plaques que identifiquen els indrets més rellevants, amb un codi QR que conté un àudio explicant les peculiaritats arquitectòniques de cada punt singular. Recomanem que et descarreguis l’app de Natura local abans de començar la ruta.

 • Pollancreda Passeig del Torrent Pollancreda Passeig del Torrent 06/09/2023

  En la zona descrita com a V3 (imatge 1) al mapa adjunt, delimitada a la dreta pel Passeig del Torrent i a l’esquerra per la riera de Sant Martí, hi ha una pollancreda (Populus sp).

 • Canvi d'horari a les oficines de l'Ajuntament a partir de setembre Canvi d'horari a les oficines de l'Ajuntament a partir de setembre 05/09/2023

  Us recordem que a partir del setembre l'horari d'atenció al públic de les oficines de l'Ajuntament serà de dilluns a divendres de 10 a 2 i dimarts i dijous de 4 a 7 de la tarda.

 • Vol posar una parada al mercat setmanal de Sant Julià de Vilatorta? Vol posar una parada al mercat setmanal de Sant Julià de Vilatorta? 05/09/2023

  Si portes productes de merceria, llenceria o herboristeria posa una parada al mercat setmanal dels dijous a Sant Julià de Vilatorta. Per poder optar a posar una parada al mercat setmanal presenta  una instància a les oficines de l'Ajuntament.

 • Passatge del terror Participa a les "Cases de por" 04/09/2023

  Aquest any decorar una “casa de por” per Halloween tindrà premi. Si estàs interessat en participar, apunta’t a l’Ajuntament. Des de l'Ajuntament, volem fomentar la interacció dels nostres infants i dinamitzar les activitats al municipi. Davant de l'èxit del Halloween entre els més petits, oferim el nostre suport a les famílies interessades en decorar les seves cases. Hem anunciat aquesta iniciativa amb antelació perquè pugui arribar a tothom i hi hagi temps suficient per a la preparació. Aquesta proposta complementa la tradicional Castanyada, aportant més riquesa a la vida del nostre municipi. L'Ajuntament de Sant Julià és obert i plural, i des de l'Ajuntament us animem i convidem a tothom a participar pet tal de tenir una gran festa col·lectiva.

 • Clausura del 37è Torneig de Bàsquet de Sant Julià de Vilatorta Clausura del 37è Torneig de Bàsquet de Sant Julià de Vilatorta 04/09/2023

  Més de 150 equips han participat en el 37è Torneig de Bàsquet de Sant Julià de Vilatorta, entre els participants al Torneig i els que han jugat diversos partits d'exhibició. El Torneig es va disputar aquest cap de setmana passat, de l'1 al 3 de setembre, en 21 pistes de 10 poblacions d'Osona, el Ripollès i La Selva.

 • L’equip pre-infantil campió de la seva categoria Bon paper dels equips locals que han participat en el 37è Torneig de Bàsquet 04/09/2023

  Des de l’Ajuntament felicitem als equips locals que van participar al 37è Torneig de Bàsquet. L’equip pre-infantil va ser campió de la seva categoria. Van disputar 6 partits i els van guanyar tots i l'equip mini va ser tercer de la seva categoria. L'enhorabona a tots. Tenim un bon planter! 

 • Activitats a l'espaikāya Activitats a l'espaikāya 25/08/2023

  A la sala de Ioga & Mindfulness espaikāya ja estan preparant tot per a la tornada a les sessions. Vols fer una ullada al nou horari? Han mantingut els horaris existents amb alguna petita modificació, i hi han afegit dues noves classes.

 • Calendari escolar curs 2023-2024 Calendari escolar curs 2023-2024 24/08/2023

  El calendari escolar 2023-2024 a Catalunya estableix les vacances i els festius a tots els centres i nivells educatius catalans. Tal com va anunciar el Departament d’Educació, l'inici del curs escolar 2023-24 serà el 6 de setembre a les escoles i instituts i es farà la jornada habitual durant tot el mes.

 • La presència de senglars en el nucli urbà La presència de senglars en el nucli urbà 21/08/2023

  Cada cop és més habitual veure senglars al nostre municipi, fins i tot a zona urbana, on lamentablement poden generar greus problemes de seguretat, neteja o salut. Per tal de reduir els danys i la presència fora del seu hàbitat, cal la implicació i col·laboració entre l’Ajuntament i la ciutadania.

 • App Mossos d'Esquadra App Mossos d'Esquadra 17/08/2023

  El model de proximitat policial proposa un sistema de relació virtual entre la policia i la ciutadania amb la creació de la nova app dels Mossos. Permet accedir a serveis i consultar la informació que posen a disposició de la ciutadania en l’àmbit de la seguretat ciutadana.

 • Consells per episodis de calor Consells per episodis de calor 17/08/2023

  L'excés de calor pot suposar un perill per a la salut i agreujar una malaltia crònica o provocar deshidratació i esgotament. Si l'exposició a temperatures molt altes es perllonga, la temperatura del cos pot elevar-se fins a nivells perillosos i es pot patir un cop de calor, Si patiu un trastorn amb conseqüències potencialment molt greus que requereix atenció mèdica immediata truqueu al 061 Salut Respon.

Darrera actualització: 18.07.2023 | 13:29
Darrera actualització: 18.07.2023 | 13:29