25N, Dia Internacional per l’erradicació de la Violència vers les Dones

Dissabte, 25 de novembre de 2023 de 10.00 h a 13.00 h

Amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència vers les Dones, l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons referma el compromís per erradicar la violència masclista i prioritzar les polítiques centrades en els drets de les dones.

L’objectiu és combatre la violència masclista i treballar per una societat lliure on les dones no pateixin cap mena de violència pel fet de ser dones. Aquest any, s’ha volgut involucrar les escoles del poble i l’institut de Calldetenes per conscienciar d’aquest problema social als més joves.

S’han programat diverses activitats que tindran lloc a la Plaça Major a partir de les 10 del matí amb tallers de manualitats que comptaran amb la participació dels alumnes de l’escola Bellpuig, del  Col·legi El Roser i de l’institut Les Margues de Calldetenes .

Tancarà els actes, la xerrada de Júlia Estévez, una de les protagonistes del llibre “Calladeta no ets més maca”. Un projecte, creat per la Núria Prieto, que pretén, a través del relat en primera persona, mostrar deu històries reals i properes. Les protagonistes són dones de menys de 30 anys (excepte dos casos) que han patit violència de gènere.  

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Plaça Major

Darrera actualització: 16.11.2023 | 14:26