Trobeu els 8 tupins del Geocerca de la Marató i descobriu la paraula enigmàtica

Diumenge, 19 de desembre de 2021 de 10.00 h a 14.00 h

Sant Julià de Vilatorta participa a la Marató de TV3 amb un nou geocerca enigmàtic per localitzar els vuit tupins amb una lletra, amagats en diverses zones del poble. Per descobrir la paraula enigmàtica cal trobar totes les lletres dels tupins. La inscripció i la sortida es farà a la plaça de Catalunya entre les 10 i 2/4 d’11 del matí, del diumenge dia 19 de desembre. Hi podeu participar individualment o per equips.

Fa 50 anys Sant Julià de Vilatorta va començar a estendre’s a redós nucli urbà. Avui hi ha vuit zones urbanitzades clarament definides pel seu nom. Són barris amb identitat pròpia.

Amb l’al·licient de fer treballar l’enginy i conèixer més bé el poble, el Geocerca de la Marató us proposa trobar els geoamagatalls on hi ha un tupí amb una lletra i la pinça per marcar la targeta. N’hi ha un a cada barri.

Us donem dues pistes per cada tupí. La primera identifica el barri i la segona el lloc concret on és el tupí, amb la pinça per marcar la targeta i una lletra per formar la paraula enigmàtica. Esmoleu l’enginy i els dots d’observació.

Un consell: Si abans de començar a caminar resoleu totes les primeres pistes del geocerca us podreu fer un mapa virtual del recorregut per enllaçar cada barri.

 

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

plaça de Catalunya

Darrera actualització: 16.12.2021 | 19:03