La UAB distingeix la transparència del web de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta que ha obtingut un 96% d’indicadors positius

Dimarts, 21 de març de 2023 a les 12:55

El dilluns 20 de març va tenir lloc la cerimònia de lliurament de la novena edició del Segell Infoparticipa a la Sala d'Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona. Sant Julià de Vilatorta ha estat distingit un any més amb el 96 % d’indicadors positius de transparència del web corporatiu.

L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta segueix avançant en matèria de transparència per complir amb els indicadors de bon govern i tenir un administració més oberta i propera. Aquest 96% és el resultat d’un treball ben fet que s’ha anat produint en els darrers anys fruit del compromís de l’administració amb la ciutadania.

Infoparticipa és el guardó de referència de les bones pràctiques en l'àmbit de la transparència comunicativa als webs de l'administració local. S'avaluen 947 portals digitals d'ajuntaments catalans que publiquen una informació que facilita que qualsevol ciutadana o ciutadà tingui coneixement sobre qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació posen al seu abast.

La certificació l'atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir del Mapa Infoparticipa, una eina impulsada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB l'any 2012 i que ara la gestiona ell nou grup de recerca ComSET (Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència).

Més informació: Mapa Infoparticipa

 

Darrera actualització: 23.03.2023 | 18:47