10a Trobada de “Els Amics d’en Pau”

Dimecres, 25 de setembre de 2019 a les 00:00

Com ja és tradició els “Amics d’en Pau” convoquen una trobada per retrobar-se i recordar a en Pau Costa Alcubierre el diumenge 29 de setembre a la Font d'en Pau, sota el castell de Sant Julià de Vilatorta. Per tal de fer les previsions de l’esmorzar es demana que es confirmi la participació abans del 25 de setembre al correu electrònic elsamicsdenpau@gmail.com  o al telèfon: 609 484 478 (Jaume).

Per tal d'agafar gana i fer una mica d'exercici, es fa una primera convocatòria a 2/4 de 9 del matí a la mateixa Font d'en Pau per organitzar dos grups, un per anar a caminar i un altre per anar a donar un vol en bicicleta, ja sigui de muntanya o carretera (segons participació) i ser puntuals a 2/4 d’11 del matí novament a la font per fer un esmorzar de xocolata desfeta i coca.

Pau Costa Alcubierre era analista d'incendis forestals i va morir als 31 anys en acte de servei en l'incendi d'Horta de Sant Joan, el 24 de juliol de 2009. Un canvi brusc en la direcció del vent va atrapar sis membres del Grup de Reforç d’Actuacions Forestals (GRAF) entre un cingle i un barranc. En van morir cinc: Jaume Arpa, Ramon Espinet, David Duaigües, Jordi Moré i Pau Costa. Per aquest motiu els "Amics d'en Pau" van construir la font i li van dedicar en record i reconeixement a la seva actitud altruista. La font està situada sota una roca que li fa de balma i és alimentada per una canalització des del mateix dipòsit municipal d'aigua situat una mica més amunt.

Darrera actualització: 26.09.2019 | 11:00