Sant Julià entra dins el sistema tarifari integrat de transport

Divendres, 19 de juny de 2015 a les 20:56

El proper dimecres 1 de juliol es necessitaran abonaments de transport integrat d'1 Zona per viatjar amb transport públic des Sant Julià de Vilatorta fins a Vic i viceversa. Si voleu agafar el bus, us recomanem de comprar les targetes de 10 viatges que vendran a l'Estanc de Sant Julià per estalviar un 56% en el preu de cada viatge. 

L'Estanc de Sant Julià vendrà a partir del 29 de juny títols de transport integrat d'1 zona i de 6 zones. El primer serà per viatjar per una part d'Osona, i la segona per viatjar fins a Barcelona. Per consultar a quina zona es troba cada municipi, premeu aquí. Sinó, també se'n podran adqurir a l'estació de Rodalies de Renfe,a l'estació d'autobusos de Vic o a les oficines de Comasòlivas.

El motiu és que les empreses de transport d’Osona s’han d’integrar obligatòriament al sistema tarifari integrat de l'Autoritat de Transport Metropolità (ATM) de Barcelona.

El preu del viatge actualment era d’1’55€ i amb el sistema tarifari integrat passarà a costar 0’995€ amb una T-10 (una T-10 de 10 viatges val 9,95€). Per tant, el cost del trajecte es redueix un 40%. També es pot anar amb els altres títols que ofereix ATM. Si no s'utilitza el títol de tarifa integrada fins a Vic o fins a Sant Julià, el cost del bitllet senzill ATM costarà 1,75€ el viatge. 

El Sistema Tarifari Integrat permet la utilització de diferents modes de transport (metro, autobusos urbans, metropolitans e interurbans, tramvia, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i Rodalies de Catalunya) necessaris per realitzar un desplaçament amb un únic títol de transport, despenalitzant econòmicament els transbordaments. Els títols de transport que ofereix ATM els podeu consultar aquí.

 

Darrera actualització: 25.06.2015 | 19:17