Afectacions en la recepció de la TDT per millores en el servei

Divendres, 18 de novembre de 2022 a les 08:00

Recordem que el 30 de novembre finalitzarà definitivament el termini per sol·licitar les actuacions gratuïtes, per part dels usuaris de la TDT, per les possibles afectacions ocasionades pels nodes de 4G y 5G. 

El canvi de freqüències del servei mòbil de nova generació pot afectar la recepció de senyal televisiva i pot suposar problemes a l’hora de veure alguns canals de televisió a través de la TDT. Es tracta d’afectacions a les bandes de freqüència de 700 i 800 MHz, per on fins ara es rebia el senyal de la TDT i que ben aviat suportarà el servei mòbil de nova generació 4G i 5G.

Aquest canvi servirà per millorar les connexions d’internet, els serveis de televisió, vídeo i música sota demanda, així com la possibilitat d’aparició de nous serveis, aconseguint també una major extensió de cobertura i millorant-la en interiors d’habitatges.

Mentrestant, les empreses operadores d’aquests serveis, responsables del bon funcionament de la xarxa, han habilitat un número de telèfon totalment gratuït, el 900 833 999, per resoldre qualsevol mena de problema al respecte. Un cop notificada la incidència, personal tècnic es desplaçarà a la zona per fer les tasques de condicionament per resoldre les possibles afectacions, sense cap cost per la ciutadania.

Per a més informació, han habilitat la web http://www.llega700.es

 

Darrera actualització: 24.11.2022 | 11:29