Centenari de l’Agrupació d'Antics Alumnes del Roser

Dilluns, 30 d'octubre de 2023 a les 08:30

Els antics alumnes del Col·legi del Roser van retrobar-se per celebrar el cent aniversari de la constitució de l’agrupació.

La trobada va tenir lloc, el passat diumenge 29 d’octubre, en un acte molt emotiu on els exalumnes del Roser van recordar els 4 anys, tant intensos, viscuts entre les parets del Col·legi. Infants orfes que van trobar en l’escola un recolzament, acollida i una educació que els va donar un futur millor.

En representació del consistori, van assistir a l’acte la regidora Montse Sanz i l’alcaldessa Marta Cornellas, que en el seu discurs els va agrair la tasca realitzada durant tots aquests anys i els va animar a continuar treballant per preservar la memòria de totes les vivències viscudes en temps i situacions tant difícils.

El Ple de l’ajuntament ja va aprovar recentment “el reconeixement públic a la tasca duta a terme al llarg d’aquests anys per l’entitat que ha sabut inculcar els principis fundacionals de la institució relatius a la formació i estima del centre que els va acollir en la seva infantesa”.

Moltes felicitats!

Darrera actualització: 02.11.2023 | 14:50