Construcció de la nova Biblioteca

Divendres, 1 d'octubre de 2021 a les 09:00

El passat dilluns, 27 de setembre, el Ple Municipal va aprovar inicialment licitar el projecte d'execució de la Biblioteca situada a l'edifici de l'Arca de Noè, situat a la cantonada de l'Avinguda Montserrat i l'Avinguda de Sant Jordi. Les obres tindran una durada de 16 mesos.

La licitació de l'obra s'ha dividit en dos lots corresponents al projecte de construcció de la biblioteca i el projecte d'instal·lacions de climatització del consultori.

Les obres consistiran en reformar íntegrament la primera i segona planta de l'edifici, actualment desocupades, compatibilitzar el nou ús amb el consultori mèdic, creant un espai d'accés adequat, i un nou nucli d'escala interior. A més, es construirà una escala exterior i s'adequarà la planta semisoterrani. L'edifici serà d'alta eficiència energètica, ja que per produir energia s'instal·larà una bomba geotèrmica d'alta eficiència i un camp fotovoltaic, i la gestió de les instal·lacions estarà centralitzada per tal de controlar els consums.

El pressupost total de l'obra puja a 1.300.119,53 euros amb l'IVA exclòs.

Els documents de la licitació i el projecte tècnic es poden consultar a l'apartat del perfil del contractant de la pàgina web de l'ajuntament.

Darrera actualització: 05.10.2021 | 14:27