Dilluns passat es van entregar els premis a les cases participants del concurs "Cases de por" 2023

Dijous, 9 de novembre de 2023 a les 13:00

Després del ple ordinari del 6 de novembre, Marta Cornellas, alcaldessa i Montse Sanz, regidora de comerç, van fer entrega dels premis als participants de les “Cases de por” 2023. L’entrega dels premis també es va retransmetre en streaming pel canal de Youtube de l’Ajuntament. Mireu en aquest enllaç

Primer de tot la regidora va agrair a tots i totes les participants la gran tasca que havien fet, per preparar unes cases de por realment terrorífiques, sense la seva participació aquest esdeveniment no hauria estat possible.  El total de vots va ser de 230, però hi havia alguns vots nuls perquè eren repetits del mateix usuari, i, finalment el tota de vots va ser de 213. Els premis es van repartir en ordre invers, per deixar més expectativa sobre qui era la casa guanyadora.

Van recollir els premis:

El Col·legi el Roser per la Casa de les Catrines, Ca l'Evil-Ra, Ca la Marta, la Casa Vermella, el Passatge del Terror i la guanyadora “El inframundo”.

Alfred Verdaguer, en representació de l’Associació de comerciants del poble, juntament amb l’alcaldessa i la regidora van entregar el premi a la guanyadora del concurs, per la casa “El inframundo”

Des de l'ajuntament volem agrair a tot el poble la seva participació i implicació i especialment a l'Associació de Comerciants pel seu suport a les activitats del poble.

Darrera actualització: 16.11.2023 | 14:21