El 13 de novembre torna el Viu el parc amb la Setmana de la Ciència a Sant Julià

Divendres, 29 d'octubre de 2021 a les 16:20

El programa Viu el parc us ofereix un munt d’activitats, variades i engrescadores, per apropar-vos als patrimonis natural i cultural de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona i dels municipis que el conformen.  Enguany el 13 de novembre és el torn de Sant Julià de Vilatorta coincidint amb la celebració de la setmana de la ciència. Tots els actes es faran al pavelló municipal d’esports.

Els actes previstos són els següents:

De 10.30 h a 13.30 h

La capsa dels sentits

Un espai per descobrir i redescobrir la natura. Activitats per activar els sentits i estimular una mirada reflexiva. Sortiu a explorar l’entorn i trobar allò̀ que us proposem!

Places limitades. Cal fer inscripció prèvia en AQUEST FORMULARI o a l'Infovilatorta app.

16.00 h

Taller de construcció de joguines amb material reciclat. A càrrec de Talleretcraft. Al fer inscripció prèvia a l'Infovilatorta app.

De 21.30 h a 23.30 h

Observació del cel a ull nu i amb telescopi.

Dirigida per Inés Dibarboure, de Blau, el Planetari. Podrem contemplar la lluna creixent, Júpiter i Saturn.

Places limitades. Cal fer inscripció prèvia en AQUEST FORMULARI o a l'Infovilatorta app.

Davant la situació generada per l’evolució de la covid-19 i l’obligatorietat de donar compliment a allò que disposi l’administració competent  en matèria de sanitat, caldrà seguir les  recomanacions establertes i aquells que demani l’organització.  Entre aquestes, us recordem que cal fer higiene de mans, mantenir les distàncies de seguretat i dur mascareta en totes les actuacions. També, si escau, l’organització es reserva el dret de modificar les dates i condicions preestablertes en aquesta programació.

Darrera actualització: 03.11.2021 | 08:41