El consum responsable és a prop teu

Dijous, 14 de març de 2024 a les 09:00

El divendres dia 15 de març se celebra el Dia Mundial dels Drets dels Consumidors, declarat l’any 1983 per les Nacions Unides amb l’objectiu de donar visibilitat als drets de les persones consumidores i usuàries.  L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons s’adhereix a la commemoració d’aquesta data i a la campanya que impulsa la Diputació de Barcelona, amb la finalitat de fomentar actituds de consum conscient i responsable entre els vilatortins i vilatortines.

Volem reivindicar el consum local i de proximitat com un consum responsable, conscient i sostenible que genera una acció transformadora al nostre poble. Davant la proliferació de les grans superfícies i les compres per internet que tant han crescut els darrers anys, amb la campanya del Dia Mundial dels Drets de les Persones Consumidores d’enguany volem reivindicar el poder transformador de consumir allò que tenim a prop de casa. Volem posar en valor el consum de proximitat com un consum responsable i conscient que és més sostenible, genera riquesa local, teixeix vincles comunitaris i transforma el nostre poble.

Volem posar en valor i reivindicar el consum de proximitat com una pràctica transformadora perquè el nostre poble sigui més sostenible, més eficient, que teixeixi vincles a la comunitat i generi riquesa local. La decisió d’on, què i com comprem té conseqüències directes de caràcter social, econòmic i mediambiental.

Esperem que la campanya sigui un èxit i puguem fer créixer i impulsar el consum de proximitat.

Per més informació cliqueu aquí

Darrera actualització: 14.03.2024 | 12:09