En Pàmfil i l’Elisenda estan d’aniversari

Dimarts, 2 d'abril de 2024 a les 08:15

El proper dissabte 11 de maig celebrarem el 40 anys dels nostres gegants i per això volem convidar a tota la població de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons a la commemoració.

La jornada plena d’emocions s’iniciarà a les 4 de la tarda a la zona esportiva a tradicional plantada de gegants vinguts de tot Catalunya. També hi participarà una colla convidada de França.

A les 5 s’iniciarà la primera cercavila que marcarà el començament d’una festa plena de tradició i alegria. A les 7, la plaça Catalunya es convertirà en l’escenari màgic on els gegants ballaran amb gràcia i esplendor. La celebració continuarà amb un sopar geganter, per les colles convidades, creant un moment de convivència i amistat.

A les 9 del vespre una segona cercavila il·luminada amb torxes prendrà vida pels carrers del nucli històric i els seus voltants. El recorregut culminarà a la zona esportiva a les 11 de la nit on direm adeu aquesta extraordinària diada commemorativa.

Us animem a participar activament en aquesta jornada, omplint carrers amb la vostra presència i contribuint a fer d’aquest 40è aniversari de l’Elisenda i en Pàmfil una diada gegantera inoblidable per a tots.

Gràcies per ser part d’aquesta meravellosa tradició que uneix la cultura i celebra la rica història dels gegants de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons. 

Si teniu ganes de fer de voluntari o unir-vos a la colla el dia 11 de maig només us heu de posar en contacte amb nosaltres a través de correu electrònic: gegantersdesantjulia@gmail.com, o per telèfon 650156516 (Mia) i estarem encantats de tenir-vos amb nosaltres. Hi comptem.

 

Darrera actualització: 03.04.2024 | 13:59