Enquesta de violències sexuals de Catalunya

Dimarts, 10 de desembre de 2019 a les 00:00

El Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya és a punt d’iniciar els treballs de l’Enquesta de violències sexuals de Catalunya (EVSC).  ​Està previst realitzar l’enquesta quest desembre, i us informem que  algunes d'aquestes entrevistes telefòniques es podrien fer a Sant Julià de Vilatorta.

Aquest estudi es realitza a través d’una enquesta telefònica a una mostra representativa de la població, d’aproximadament 10.000 dones de 16 i més anys residents a Catalunya. L’EVSC consisteix, en relació amb la mostra de dones, en una entrevista sobre les seves experiències personals com a víctimes de la violència masclista.

Com en edicions anteriors, és possible que algunes persones entrevistades vulguin confirmar que efectivament es tracta d'una enquesta oficial i que les dades es mantindran en la més absoluta reserva, i que alguna d’elles s'adreci a l'Ajuntament que presidiu per tal de sol·licitar informació al respecte. En aquest cas, seria convenient derivar les possibles consultes al telèfon d'atenció ciutadana de la Generalitat de Catalunya, 012.

Darrera actualització: 12.12.2019 | 12:06