Es convoquen els primers Premis de Recerca Guilleries

Divendres, 21 de juny de 2019 a les 00:00

La Càtedra interuniversitària de l’Aigua, Natura i Benestar -impulsada conjuntament per l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya i la Universitat de Girona- convoca la primera edició dels Premis de Recerca Guilleries, amb el suport del Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

L’objectiu d’aquests premis és promoure la recerca sobre el patrimoni de les Guilleries en tres línies de treball diferents: l’aigua, el territori i la biodiversitat. Els investigadors i investigadores participants, ja sigui a títol individual o com a grup o col·lectiu, hauran de presentar-hi un projecte per a la realització d’una recerca relacionada amb alguna d’aquestes temàtiques.

Els guanyadors rebran una dotació de 5.000 euros per desenvolupar el seu treball i tindran un període màxim d’un any a partir de la data de la concessió per dur-lo a terme, malgrat que aquesta durada podrà ser flexible en cas que la naturalesa del treball ho exigeixi.

El termini de recepció de la documentació per part dels participants estarà obert fins al 15 d’octubre i el veredicte del jurat es farà públic abans del 12 de novembre a través de la web de la Càtedra de l’Aigua.

Per més informació, consulteu aquest enllaç o descarregueu-vos el fullet informatiu

Darrera actualització: 21.06.2019 | 13:46