Es decideixen els guanyadors del 2n Concurs fotogràfic d'estiu a Instagram de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Dimarts, 10 de novembre de 2020 a les 12:30

Marc Cutrina, Carme Molist, Maria Asensio i Judit Gutiérrez són els guanyadors de la segona edició del Concurs fotogràfic d'estiu de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona a través de la xarxa social Instagram.

El concurs es va fer entre el 15 de juliol i el 15 de setembre i va comptar amb més de 400 fotografies. Els participants es podien presentar a dues categories, Paisatge, flora, fauna i patrimoni cultural i Activitats respectuoses amb la natura.

D’entre les 373 fotografies presentades a la categoria de #naturaENGS, es van decidir atorgar els següents premis següents:

Primer premi: Marc Cutrina @m.cutrina, obsequiat amb un dinar per a dues persones al restaurant Fussimanya de Tavèrnoles. Vegeu foto.

Segon premi: Carme Molist @carmemolistvidal, guardonada amb un producte artesanal local. Vegeu foto.

A la segona categoria, amb l'etiqueta #esportENGS, hi van participar 27 fotografies i els guanyadors van ser:

Primer premi: Maria Asensio @meriasensio, que s’endú un paquet d’esports d’aventura (caiac + Segway) amb una empresa local especialitzada en aquest sector. Vegeu foto.

Segon premi: Judit Gutiérrez @judit_jugudo, guardonada amb un producte artesanal local. Vegeu foto.

El jurat estava format per un representant dels ajuntaments de Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta, Sant Sadurní d’Osormort, Tavèrnoles i Vilanova de Sau, un representant de l’empresa Luxmundi com a representant de les empreses gestores de centres d’informació a l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona i per un representant del Consorci i del propi Espai Natural Guilleries-Savassona.

Com en la primera edició, també aquest 2020 els participants podien optar a dues categories, per una banda, Paisatge, flora, fauna i patrimoni cultural amb imatges de qualsevol indret o paisatge de l’Espai Natural Guilleries-Savassona, la flora i la fauna que la integren, monuments (museus, esglésies, esglesioles, ermites, masies, etc.) i les tradicions orals, festes, artesanies i costums, i l’etiqueta #naturaENGS; i per altra banda, Activitats esportives respectuoses a la natura, amb fotografies sobre qualsevol activitat esportiva realitzada dins l'àmbit del parc que compleixi amb les recomanacions i consells en forma de manuals, documents i acords entre diferents entitats que s’ofereixen a la pàgina web Les bones pràctiques a la Xarxa de Parcs Naturals. A aquesta categoria li corresponia l’etiqueta #esportENGS.

Des de l'Espai Natural es felicita i agraeix l’alta participació en un concurs l’objectiu de qual és posar en valor l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona des de diferents vessants com són la flora i la fauna, el paisatge, el patrimoni cultural i les bones pràctiques de respecte i conservació de la biodiversitat

Darrera actualització: 10.11.2020 | 12:47