Es reedita, actualitzat, el mapa de l'informador de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Dimarts, 11 de febrer de 2020 a les 07:00

No us oblideu del nou mapa de l'informador quan planifiqueu les vostres visites i excursions a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona. Entre d'altres, el document situa els diversos equipaments i serveis (carreteres, pistes, aparcaments, senders i indrets d'espacial interès, per exemple) i ofereix informació sobre els itineraris senyalitzats, l'oficina del parc i els centres i punts d’informació. Si us interessa el podeu trobar al Centre d'informació de Sant Julià de Vilatorta, a ca l'Anglada. i a la resta de punts d'informació de l'Espai Natural.

També recull recomanacions i consells sobre bones pràctiques, seguretat, circulació motoritzada, ús de la bicicleta, què cal fer amb les deixalles, com ajudar a prevenir un incendi o com visitar l'Espai Natural amb animals de companyia.

La publicació es completa amb informació sobre préstec de material adaptat i una breu però molt útil explicació sobre els jaciments prehistòrics, l'assentament iber del Casol de Puigcastellet, les mostres d'arquitectura medieval i altres elements patrimonials com les fonts que atresora l'Espai Natural. També s'ofereix un apunt sobre els ecosistemes i elements geològics rellevants.

Podreu trobar el nou mapa de l’informador a l'Oficina del parccentres i punts d'informació i pàgina web de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona. El trobareu en catalàcastellàanglès i francès [versions PDF].

Darrera actualització: 11.02.2020 | 14:59