Es torna a obrir el termini pel lloguer de dos habitatges municipals

Diumenge, 2 de febrer de 2020 a les 07:55

Per fomentar el lloguer al municipi, l'Ajuntament vol arrendar la casa de la Mestra de Vilalleons i el pis del carrer de Puig-l'agulla, núm, 2, 1r, 2a per una durada de 7 anys, prorrogables. Amb la voluntat de garantir la concurrència pública i la transparència, l'equip de govern va decidir va allargar el termini fins el 10 de gener. Atès que aquesta pròrroga no va ser publicada en el tauler oficial, encara que se'n va fer àmplia difusió a la revista Vilatorta, s'ha obert un nou termini de presentació de sol·licituds del 29 de gener al 13 de febrer. Així l'Ajuntament garanteix la plena seguretat jurídica de tot el procediment.

A cada instància ja presentada se'ls ha notificat que no és necessari presentar una nova sol·licitud, si no és que volen modificar les condicions de l'oferta inicial.

El preu mensual del lloguer és a partir de 350 € per casa de la Mestra i 400 € pel pis del carrer de Puig-l'agulla. Ambdós casos els immobles tindran únicament ús residencial i són de propietat municipal.

La casa de la Mestra està situada al núm 1 de la plaça de l’Església de Vilalleons, consta de dues plantes i un petit altell, i té cabuda per a 7 persones. Disposa de 3 habitacions, cuina, menjador, dos banys complerts, terrassa, calefacció amb gasoil i aparcament tancat sota la porxada de la mateixa plaça.

El pis del carrer Puig l’Agulla, núm. 1, 1r, 2a, està situat en un edifici de quatre veïns i ha estat reformat íntegrament fa pocs mesos. Té una cabuda per a 5 persones i disposa de 3 habitacions, cuina, menjador, bany complert, calefacció amb gas natural, terrassa i pati interior. 

Consulteu com es valoraran les sol·licituds a la pàgina web de l'Ajuntament. El termini per presentar propostes finalitza el dia 13 de febrer i s'ha de fer presencialment a les oficines municipals.

Darrera actualització: 06.02.2020 | 15:36