La Fira del Tupí repeteix èxit

Dimarts, 27 de maig de 2014 a les 08:40

La sisena edició de la Fira de Ceràmica “El Tupí” repeteix èxit de públic, incrementa les parades i el nivell dels productes artesanals respecte a l’última edició i introdueix més activitats complementàries relacionant la cuina i la terrissa. 

L’Ajuntament vol agrair a totes les persones que han fet possible aquesta nova edició de la Fira del Tupí: organitzadors, expositors, conferenciants, voluntaris i a tots aquells que han col•laborat per aconseguir que aquesta darrera edició hagi estat un èxit.

Durant el cap de setmana del 24 i 25 de maig, Sant Julià de Vilatorta ha viscut novament la seva gran festa de primavera, on els veïns i l’Ajuntament com a últim responsable de l’organització, van oferir a amics, familiars i visitants una diada de festa. Tenint en compte l’actual context econòmic i que el temps no ens va acompanyar gaire, amb temperatures baixes per l’època de l’any en què ens trobem, els artesans ceramistes varen valorar positivament la seva participació a la sisena edició de la Fira del Tupí. Podeu llegir l'article resum de la Fira del Tupí en el document adjunt.

Darrera actualització: 02.06.2014 | 10:23