Franges d'accés a la piscines i reserves

Dilluns, 13 de juliol de 2020 a les 11:00

Les franges d'accés a la piscina són: de 10 del matí a 3 de la tarda i de 1/4 de 4 de la tarda a les 8 del vespre amb un 50% de l'aforament. Per accedir a la piscina, caldrà, com abans, demanar cita prèvia. Podeu fer les reserves a l'Infovilatorta app, enviant un whatsapp o trucant al telèfon 661 03 1636 (Xoan). També podeu fer la sol·licitud de reserva enviant un correu electrònic: infosantjuliapiscines@gmail.com. Recordeu que l'aforament o les franges poden canviar en funció de la normativa que aprovi el Govern. Us mantindrem informats de les novetats.

En breu s'espera que es pugui reservar a l'Infovilatorta app. Descarregueu-vos-la ja al google play o a l'app store. 

L'accés

Com marca la normativa, a cada canvi de torn es farà la desinfecció corresponent de les dutxes i escales i la sortida i l’entrada estarà regulada de la següent manera:

L’accés d’entrada es farà des de la porta de les escales, guardant la distància necessària i no es podrà entrar fins que hagi sortit el torn anterior, que tindrà la sortida per la rampa del costat.

Durant l’últim quart de torn una sirena advertirà la gent que tenen 10 minuts per sortir de l’aigua i posteriorment del recinte de la piscina. 

Els vestidors estaran tancats, això voldrà dir que la gent haurà de venir canviada de casa i els lavabos estaran oberts només demanant la clau al bar, per poder fer un bon control.

En un inici, els abonaments es feien a les oficines de l'Ajuntament, però a partir del dia 1 de juliol i amb l'obertura de les piscines, els abonaments ja van passar a fer-se a les mateixes instal·lacions de les piscines municipals. 

Darrera actualització: 17.07.2020 | 08:41