Ja es coneixen els guanyadors del 3r Concurs fotogràfic de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona a Instagram

Dimarts, 26 d'octubre de 2021 a les 13:00

Joan Homs (1r premi) i Mayte Cortina (2n premi) han estat els guanyadors del 3r Concurs fotogràfic de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona a Instagram, d'un total de setanta-tres imatges participants. El Concurs es va desenvolupar entre el 15 de juliol i el 15 de setembre sota el lema 'Temps de silenci i respecte: viu l’essència de l’Espai Natural'.

El Concurs fotogràfic d'estiu a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona a Instagram té l’objectiu de posar en valor l’Espai Natural des de diferents vessants com són la flora i la fauna, el paisatge, el patrimoni cultural i les bones pràctiques de respecte i conservació de la biodiversitat.

En la tercera edició del Concurs, que va tenir lloc entre el 15 de juliol i el 15 de setembre, van participar-hi un total de setanta-tres imatges, de les quals, el jurat ha decidit atorgar els premis següents: 1r premi d'un paquet d’activitats al Mas la Riba (activitats d’orientació i visita a la granja, tastet de presència a la natura i meditació) a aquesta imatge de Joan Homs (@joanderiu) del Salt de la Minyona; i el 2n premi (entrada i dinar al monestir de Sant Pere de Casserres) a aquesta imatge de Mayte Cortina (@mayte_mcm) de l'església de Sant Esteve de Tavèrnoles.

Civisme i bones pràctiques

En aquesta edició, els participants podien optar a una única categoria anomenada "Temps de silenci i respecte: viu l’essència de l’Espai Natural", que calia citar a les imatges amb l’etiqueta #silenciengs21. D’acord amb aquest lema, les fotografies participants havien de representar l’essència de l’Espai Natural o de qualsevol activitat realitzada dins l’àmbit de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona que complís amb les recomanacions de respecte al patrimoni natural i cultural i amb les persones que viuen, treballen i visiten l’Espai Natural. D'aquesta manera, a més, el Concurs s’alineava amb la prova pilot de regulació d’accessos de la vall de Sau i la campanya de Civisme als parcs engegada a tota la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

L’Espai Natural de les Guilleries-Savassona vol agrair a tots els participants que hagin cercat l’essència de l’Espai Natural i posat en valor les actituds de silenci i respecte!

Darrera actualització: 26.10.2021 | 13:40