Jornada de seguretat informàtica. Fer front a les ciberamenaces

Divendres, 25 de març de 2022 a les 00:00

En aquesta jornada, vinculada al Projecte Talents i Noves Oportunitats, que es farà al VIT el 6 d'abril de les 12 a 2/4 de 2, es repassaran les principals amenaces, com respondre-hi i com estar preparats per tenir el menor impacte possible.

Els atacs informàtics a les empreses han passat de ser fets anecdòtics a reclamar una atenció destacable en les prioritats de les empreses. Els responsables d’aquestes pràctiques delictives són grups altament especialitzats i ja estan fixant-se en empreses de dimensions més humils a les que segresten dades i comprometen sistemes crítics que generen pèrdues milionaries cada any.

En aquesta jornada repassarem les principals amenaces, com respondre-hi i com estar preparats per tenir el menor impacte possible.

Agenda de la jornada:

  • Tomàs Roy, Director del Centre d’Innovació i Competència en Ciberseguretat de l’Agència Catalana de Ciberseguretat de Catalunya
  • Albert Àlvarez Fontanet – Sotsinspector. Sots cap de l’àrea de seguretat en Tecnologies de la Informació, Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra
  • Proveïdors locals de solucions de seguretat.
  • Cafè networking.

Inscriu-te aquí

Darrera actualització: 30.03.2022 | 14:58