La Xarxa de Parcs Naturals publica a la web un recull de preguntes i respostes freqüents per resoldre els dubtes dels usuaris

Divendres, 15 d'octubre de 2021 a les 10:00

Quin horari tenen els parcs? Es pot acampar lliurament? És permès caçar i pescar? Quines activitats puc fer amb la família? Hi ha itineraris senyalitzats? La web de la Xarxa de Parcs Naturals ofereix un nou espai de FAQS - Preguntes i respostes freqüents en què es presenten trenta seccions que apleguen preguntes i les corresponents respostes més usuals per facilitar als usuaris informació d’interès i ajudar-los a resoldre dubtes.

En aquesta pàgina, que s’actualitzarà sempre que hi hagi novetats o nous dubtes, els usuaris hi poden trobar informació d'interès que els ajudarà a resoldre els dubtes relacionats amb els parcs de la Xarxa de Parcs Naturals. En total, actualment hi ha 133 preguntes i respostes aplegades en seccions representades amb un pictograma que identifica la temàtica. Les FAQS ofereixen la informació tant en català com en castellà.

Així, s’informa de les mesures del coronavirus, dades essencials com horaris i contacte, informació d’interès, mobilitat i accessos, accessibilitat, emergències i prevenció d’incendis i també on buscar equipaments i serveis, així com on menjar, beure i dormir. Les activitats als parcs i les activitats per a les escoles, així com les visites culturals, tenen els seus propis apartats. 

També s’incideix en la informació per fer activitats esportives i de lleure com senderisme, cicloturisme i motociclisme, escalada, espeleologia, bany i barranquisme. A més, s’expliquen normatives com l’acampada i pernoctació, caça i pesca i la visita amb animals de companyia.

Aspectes relacionats amb la fauna i amb la flora i la vegetació o les obres i aprofitaments agroforestals tenen apartats propis. Les FAQS es completen amb apartats sobre publicacions i documentació, el funcionament dels parcs, treballar als parcs i les sol·licituds, tràmits i permisos.

Darrera actualització: 15.10.2021 | 14:17