L'esplai Serrallonga està en construcció

Dimarts, 20 d'agost de 2019 a les 00:00

Fa temps que pel municipi de Sant Julià de Vilatorta volta la idea de poder reobrir l'Esplai Serrallonga, el qual ja havia estat actiu uns anys enrere. Des de fa uns mesos, un grup de joves del municipi estant treballant per tal de poder-lo reactivar.

El cas és que actualment hi ha un grup motor de persones amb ganes de reemprendre el projecte i de poder-lo tornar a activar. De totes maneres, fan una crida a joves del municipi interessats en participar-hi com a voluntaris, per tal d'ampliar l'equip de monitors i monitores.

Tot i que fa uns mesos que hi treballen, el procés de reobertura requereix temps, ja que implica redactar de nou el projecte educatiu, l'ideari, fer un projecte de curs anual... És per això que no hi ha una data exacte d'obertura, sinó que es reactivarà en el moment en què aquest estigui a punt per fer-ho.

Si estàs interessat a formar part de l'equip de monitors voluntaris, agraïm que enviïs un correu a esplaiserrallonga@gmail.com

Si no tens molta disponibilitat però si ganes de col·laborar, no dubtis en posar-te en contacte amb l'esplai. Tota ajuda, per petita que sigui, serà benvinguda!

Darrera actualització: 20.08.2019 | 11:50