Nou web i nou Infovilatorta.cat

Divendres, 14 de març de 2014 a les 14:38

Davant vostre teniu la novetat més important aquests dies al municipi. És el nou lloc web i el nou butlletí Infovilatorta.cat, integrat en el mateix web. Es tracta d'un web més modern, més participatiu i més actual, amb una millora dels tràmits que s'hi poden fer, una millor organització de la informació per conèixer els projectes en què està treballant l'Ajuntament, amb tota la informació d'actualitat del nostre municipi.

El nou web, que l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta va començar a dissenyar el març de 2013, ha estat creat gràcies a la Diputació de Barcelona, que n'ha encomanat la programació a l'empresa Sistemes i Xarxes Inf. Calidae, S.L.

Presenta algunes funcionalitats interessants: el disseny és més agradable, incorpora videos i fotografies, i els elements poden ser compartits a les xarxes 2.0, com Twitter o Facebook. A més podeu jugar al Vilatorta pam a pam, consultar els actes d'agenda o conèixer quina és l'organització municipal.

El nou lloc web es va estrenar el passat dilluns 10 de març i vàries seccions poden estar incompletes o que hi manqui informació, quelcom que anirem resolent els propers dies. Com sempre, estem oberts als suggeriments i aportacions que puguin fer els ciutadans del municipi a través del formulari de contacte.

Darrera actualització: 24.03.2014 | 12:35