Ple de constitució de la Corporació Municipal 2019-2023

Dimecres, 19 de juny de 2019 a les 00:00

El dissabte 15 de juny es va constituir la nova Corporació Municipal 2019-2023. L’acte va continuar amb el jurament per imperatiu legal del càrrec dels regidors i regidores electes. Seguidament es va prometre segons la fòrmula proposada per l'AMI i que un gran nombre d'Ajuntaments van utilitzar. Després es va procedir a l'elecció de l'alcalde que va rebre 11 vots, ja que el Ple d'aquest mandat estarà constituït per un sol grup municipal, AVV-AM.

En el discurs d'investidura, Joan Carles Rodríguez va llegir el text "Notes breus per a una biografia íntima" de l'Antón Carrera perquè va dir que era molt definitori del que són Sant Julià i Vilalleons. Després va fer referència a l'arrelament de la seva família al municipi, per part de pare de Sant Julià i per part de mare de Vilalleons. També va agrair la feina del personal de l'Ajuntament  i va acabar amb un record emocionat pels presos i exiliats que ha tingut l'oportunitat de conèixer personalment, sobretot de Josep Rull i Marta Rovira que van ser presents en la inauguració del nou enllaç a l'eix transversal i de Carles Mundó i Dolors Bassa, amb qui com a consellera d'Afers Socials i Família va establir projectes conjunts entre el departament i el Consell Comarcal d'Osona. Finalment l'alcalde va dedicar aquest mandat a tota la quitxalla que era a la Sala de Plens. 

El Ple de Constitució va ser presidit per la Mesa d’Edat, integrada per l’electe de major i el de menor edat, Lluís Solanas i Divina Costa respectivament.

Els regidors del Ple de l'Ajuntament pel Mandat 2019-2023 seran els següents:

1. Joan Carles Rodríguez Casadevall

2. Montserrat Piqué Val

3. LLuís Solanas Roca

4. Cristina Suñén Vilamala

5. Marc Vilarrasa Codinach

6 Divina Costa Muntadas

7. Lluís Vilalta Vivet

8. Gemma Rica Botia

9. Joan Ramon Santisteve Arranz

10. Sílvia Costa Campà

11. Jaume Vilella Ramoneda

El Ple de Constitució va ser seguit per un gran nombre de persones que van omplir la Sala de Plens. 

 

Darrera actualització: 20.06.2019 | 19:30