Presentació del llibre de Mn. Jordi Castellet i Sala: “Va ser català l’apòstol Sant Pau?”

Divendres, 29 de novembre de 2019 a les 09:00

El dimecres dia 4 de desembre a les 4 de la tarda, a l’Aula de Cultura, tindrà lloc la presentació i posada en comú del llibre: “Va ser català l’apòstol Sant Pau?” a càrrec de Mn. Jordi Castellet i Sala. Si voleu comprar el llibre de Mn. Jordi, ja el podeu demanar al 649284074.

A Mn. Jordi Castellet nascut a Sant Feliu de Codines el 1970 li agrada presentar-se com a teòleg i escriptor. El seu  lema és «atreveix-te a pensar i a pensar bé». Després de la consecució del doctorat en teologia, el 2016, dedica la major part del temps a la investigació, l’estudi, la lectura i l’escriptura sobre temàtiques teològiques i filosòfiques.

Va ser ordenat sacerdot catòlic el 1997 i des d’aleshores ha treballat al servei de múltiples comunitats del nostre país però també de l’estranger, essent Bèlgica la seva segona pàtria. Escriu a la premsa tant regularment com pot. Mira de participar en col·loquis, simposis i congressos que puguin tocar els seus punts d’interès ja que considera que en l’intercanvi, la trobada i el diàleg es pot perseguir el coneixement de la veritat.

Darrera actualització: 03.12.2019 | 09:24