Reobertura del Punt Jove Tortí

Dimarts, 6 de setembre de 2022 a les 11:10

El proper dilluns 12 de setembre el Punt Jove Tortí torna a obrir les seves portes per tal d’acompanyar als i a les joves del poble al llarg del curs escolar.

Enguany, el Punt Jove serà conduït per la Maria Cunill – tècnica auxiliar de joventut de Sant Julià de Vilatorta – i la Mireia Murillo – nova tècnica de joventut del Consell Comarcal -. L’horari d’obertura serà els dilluns i dimecres de les 5 de la tarda a les 8 del vespre.

Amb la reobertura del Punt Jove, es volen emprendre noves accions i propostes en què els i les joves tindran un paper molt important, ja que es busca que siguin ells i elles els que decideixin la distribució dels espais, les activitats i propostes que es vulguin fer des del servei. D’aquesta manera, es té la intenció de reactivar el jovent del poble per tal que tinguin un espai on se sentin a gust per donar la seva veu, informar-se, formar-se i compartir moments amb el grup d’iguals. A més d’això, el servei del Punt Jove continuarà oferint espai de deures, assessorament i punt d’informació per a tots i totes aquelles joves que ho necessitin.

Darrera actualització: 08.09.2022 | 12:50