Us esperem demà divendres a la reunió de recollida de propostes per a l'Espai Activa't

Diumenge, 21 d'octubre de 2018 a les 00:00

Us recordem que demà divendres 26 d'octubre a les 11 del matí teniu una segona reunió al casal d'avis Font Noguera per fer la recollida de propostes per a l'Espai Activa't. Aquesta segona trobada es va decidir el passat dijous 11 d'octubre a la reunió per explicar el nou projecte de l'Espai Activa't: uns moderns espais de trobada de persones que disposen de temps per compartir-lo amb els altres, amb l'objectiu de cohesionar el veïnatge. 

En aquesta reunió hi és convidat tothom que tingui temps lliure i el vulgui compartir i aporti propostes pel nou projecte. Aquest projecte naixerà de les idees, ambicions i interessos que tinguin els i les participants. És un projecte transversal, intergeneracional i participatiu.

Els que es farà en aquests espais de trobada es decidirà en funció dels interessos de les persones participants en aquesta reunió. Es podran programar diverses activitats en diversos formats: tallers, col·loquis, sorttides, cursos, grups de suport...

El projecte s'inclou dins l'Espai Activa't i està organitzat per tècnics del Consell Comarcal d'Osona i d'Osona Acció Social, conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta. El finançament prové de la Diputació de Barcelona i del mateix Ajuntament. Aquest programa ja funciona amb èxit en diferents municipis d'Osona.

Darrera actualització: 25.10.2018 | 14:25