Cementiri municipal

Sant Julià de Vilatorta compta amb dos cementiris: el de Sant Julià (de propietat municipal i gestionat per l’Ajuntament) i el de Vilalleons (gestionat per la parròquia).

El cementiri de Sant Julià es troba situat al cantó de llevant de la població, al costat de la zona esportiva. Es va construir l’any 1894 en substitució de l’antic cementiri que hi havia al costat de l’església parroquial. Actualment compta amb 467 nínxols i 16 columbaris per a dipositar-hi urnes cineràries. Fa pocs anys va ser ampliat amb un espai annex en el qual s’hi han construït 45 nínxols nous perquè l’antic recinte va quedar petit.

Concessió de nínxols:
L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta no té per costum concedir nínxols si no és en cas de necessitat. Essent així els interessats s’han de dirigir a les oficines municipals per fer la sol•licitud corresponent, la qual es tramita ràpidament. Les concessions són per un període de 30 anys.

Les persones que estiguin interessades en el cementiri de Vilalleons s’han de posar en contacte amb la Parròquia de Sant Julià de Vilatorta, al carrer de l’Església núm. 1 de Sant Julià de Vilatorta, telèfon 93 812 24 48.

Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 23.01.2015 | 14:45