Centre de Serveis - Espai Activa't (Centre de Dia)

El Centre de Serveis -Espai Activa’t (Centre de Dia)- és un servei assistencial municipal que ofereix en horari diürn una atenció integral i individualitzada per a persones grans amb l’objectiu de millorar o mantenir el grau d’autonomia, ajudant-la a gaudir del seu temps lliure i donar suport a la família o als seus cuidadors.

- Activitats que es fan al Centre de serveis

Tallers de memòria, tallers de gimnàstica suau, manualitats, lectura, escriptura, higiene, podologia, jocs de taula, commemoració de les festes principals de l’any, xerrades i grups d’ajuda mútua pels cuidadors.

- Avantatges d’anar al Centre de Serveis
La persona no està sola, es manté més activa, es troba en un entorn segur, està envoltada de professionals i dorm a casa. Per la família o el cuidador portar la persona al Centre de Serveis suposa un alleujament i l’evita caure en l’esgotament físic i mental.

- Altres serveis que ofereix el Centre

Envelliment Actiu
Envelliment actiu és la proposta que fa el Centre de Serveis que ofereix activitats per a la prevenció de la dependència a les persones majors de 65 anys. Envelliment actiu es fa en grup durant dues tardes a la setmana.

Menjador Social
També s’ofereix el servei de menjador a totes les persones majors de 65 anys que no van al Centre. Per aquest servei cal concertar visita amb l’assistent social. El preu del menú és de 7 €

- Horaris
- Horari del Centre de Serveis:
Dilluns, dimecres i divendres de 9 del matí a 4 de la tarda

Dimarts i dijous de 9 del matí a 5 de la tarda

- Horari de menjador:
D’1 a 2/4 de 3 del migdia.

- Horari d’Envelliment Actiu:
De 3 a 5 de la tarda (els dimarts i els dijous)

- Flexibilitat d’assistència:
El Centre de Serveis ofereix la possibilitat de poder anar-hi un o cinc dies a la setmana. Fer només als matins o només les dues tardes, depenent de les necessitats o preferències que escolliu.

- Veniu a conèixer les instal·lacions
El Centre de Serveis – Espai Activa’t (Centre de Dia) és un equipament municipal situat on abans hi havien les escoles públiques, al costat del camp de futbol. És un edifici de nova planta que es va posar en funcionament l’any 2012 i està adaptat segons la normativa vigent d’accessibilitat, usabilitat i seguretat. Compta amb grans espais diàfans climatitzats i està envoltat d’un gran pati exterior.
L’equip del Centre està format per un coordinador, una auxiliar de gerontologia i una terapeuta ocupacional que us ofereixen una visita personalitzada perquè pugueu veure i conèixer de primera mà les instal·lacions i us informin de totes les activitats que s’hi fan i les seves característiques.

Quin cost té:

Per informació contactar amb la regidora de Serveis Socials: subiranaat@vilatorta.cat

Darrera actualització: 04.03.2022 | 14:40