Cavalcada de Reis

Divendres, 5 de gener de 2024 de 18.15 h a 22.00 h

Divendres 5 de gener, a partir d’1 quart de set de la tarda, els Reis de l’orient arribaran a Sant Julià de Vilatorta amb les seves magnífiques carrosses acompanyats d’un nombrós seguici de patges teiers, fanalers, llumeners, estendards, assistents, etc. En cas de pluja els Reis arribaran a les 7 de la tarda al pavelló.

La comitiva entrarà per la carretera de Vilalleons, l’avinguda de Montserrat, el carrer Núria, la plaça de l’U d’Octubre i el carrer Sant Roc. Des d’aquí faran a peu el tram de passeig entre el camp de futbol i la pista esportiva per pujar les escales de l’ermita de Sant Roc i fer l’ofrena al pessebre vivent.

La recepció al poble es farà al pavelló on els Reis saludaran el poble i repartiran un dolç present a tota la mainada i s’hi podran fer una foto.

Per fer més lluïda i viva la cavalcada, ses Majestats els Reis de l’Orient demanen que el poble els rebi amb les tradicionals i oloroses atxes de barballó i amb fanalets fets pels mateixos nens i nenes.

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

La comitiva entrarà per la carretera de Vilalleons, l’avinguda de Montserrat, el carrer Núria, la plaça de l’U d’Octubre i el carrer Sant Roc.

Darrera actualització: 04.01.2024 | 14:08