Concurs d'instagram Osona, la Catalunya autèntica

Dilluns, 12 de juliol de 2021 a les 13:30

Aquest estiu necessitem una aventura autèntica, una foto increïble, sense filtres però també necessitem cuidar-nos, gaudir, fer esport, menjar saludable…En el marc de la campanya, Osona Turisme inicia un sorteig entre totes les persones que comparteixin, a través d’intagram, fotos que expliquin perquè creuen que Osona és la Catalunya Autèntica.

El premi consisteix en una nit per 2 persones en una cabana del camping Vidrà.

Entraran a formar part del concurs tots aquells usuaris d’Instagram que facin un instastory o post a instagram etiquetant a @OsonaTurisme i segueixin els comptes d’Instagram @osonaturisme i @campingvidra. 

El concurs començarà el dimecres 14 de juliol a les 15:00 h i el termini màxim per a participari-hi serà el dia 31 de juliol a les 23:50 h. El guanyador es triarà el dissabte 1 de juliol a través de l’eina Easypromos, que generarà un guanyador de manera aleatòria, amb el seu respectiu certificat d’autenticitat. L’usuari serà contactat via missatge privat per explicar-li com gaudir del premi. El nom del guanyador es podrà fer públic al mateix compte d’Instagram d’Osona Turisme. 

Consulteu les bases aquí

Darrera actualització: 15.07.2021 | 11:22