Ampliació termini inscripcions Casal Municipal setembre

Divendres, 31 de juliol de 2015 a les 16:33

El dimarts 28 de juliol era l'últim dia per inscriure els infants al Casal Municipal del Setembre, tanmateix, s'ha decidit ampliar el període fins el proper divendres 7 d'agost (data màxima). El casal anirà del 31 d'agost fins el 10 de setembre i tindrà un preu de 55 euros les dues setmanes!

L'horari d'inscripció és de dilluns a divendres el matí de 10 a 14 hores a l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta. 

Per tal de formalitzar la inscripció caldrà omplir la documentació adequada i abonar una paga i senyal de 10 euros per setmana inscrita en concepte de reserva de plaça. 

En la notícia trobareu adjuntats dos documents:

1. Nova inscripció setembre: formulari genèric d'inscripció per a les famílies que han d'inscriure per primera vegada els seus fills/es al casal. Aquests caldrà que portin tota la documentació requerida: fotocòpia de la targeta sanitària, del carnet de vacunes i del DNI, i si s'escau, la fotocòpia del carnet de família nombrosa o monoparental i del carnet de la piscina.

2. Inscripció setembre repetidor: per aquelles famílies que ja han apuntat els nens/es durant el juliol i únicament hauran es demana les setmanes en què volen apuntar als fills i l'autorització parental.

Preu total de les dues setmanes de casal: 55 euros (si fos només una setmana es faria la part proporcional).

Darrera actualització: 31.07.2015 | 17:36