Notícies

 • Logotipd e la setmana de la ciència 15 de novembre de 2018 23a Setmana de la Ciència a Sant Julià de Vilatorta

  Recordeu que aquests dies s'està celebrant una nova edició de la Setmana de la Ciència, organitzada per Meteovilatorta i dins el programa Viu el parc, de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, amb tallers pensats bàsicament pel públic infantil i amb activitats programades. Veniu a gaudir-ne!

 • El Consell d'Infants amb l'alcalde i la regidora d'Educació 15 de novembre de 2018 Constitució del Consell d’Infants de Sant Julià de Vilatorta

  El consell d’infants de Sant Julià de Vilatorta ha començat a caminar amb un total de 12 consellers, sis de l’Escola Bellpuig i sis del Col·legi el Roser escollits en votació pels seus companys d’escola.  

 • Patges cavalcada de reis 15 de novembre de 2018 S'obren les inscripcions per poder fer de patges a la cavalcada

  Atenció! Aquest any les inscripcions per fer de patges es tancaran el dimecres 19 de desembre i es poden fer a l'Ajuntament de 10 a 14h o al Punt Jove Tortí de 17 a 20h.

 • Foto de grup 15 de novembre de 2018 Gairebé una cinquantena de joves de Sant Julià participen a la sortida a Port Aventura

  El dissabte 10 de novembre, gairebé 200 joves d’Osona centre i d’Orís i Bisaura d’entre 13 i 17 anys varen participar a la 8a sortida jove mancomunada amb els municipis d'Osona que formen part del programa de tècnics compartits del Consell Comarcal d'Osona. En aquesta ocasió es va realitzar la 5a sortida a Port Aventura i hi van participar gairebé 50 joves de Sant Julià de Vilatorta.

 • Fotografia dels premiats 13 de novembre de 2018 La vilatortines Queralt Guàrdia, Marta Costa i Judit Rodríguez reben premis del projecte de recerca de 4rt

  El dilluns 12 de novembre, es va fer entrega dels premis dels Projectes de Recerca de 4t del curs 2017-2018 a l’Ajuntament de Calldetenes que atorga l'Institut les Margues amb la col·laboració dels Ajuntaments de Calldetenes, Folgueroles i Sant Julià de Viatorta. Entre els premiats hi ha la vilatortines Queralt Guàrdia, Marta Costa i Judit Rodríguez. Des de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta volem expressar la nostra sincera felicitació als alumnes premiats i als seus familiars.

 • Logo espai activa't 13 de novembre de 2018 Activitats del novembre i desembre a l'Espai Activa't

  Apunta't a les activitats que organitza l'Espai Activa't: taller de cuina i degustació tradicional el 23 de novembre, 14 de desembre i 11 de gener, iniciació als balls de línia els dijous de 5 a 6 de la tarda (inici el 22 de novembre) i el dijous 20 de desembre, a 1/4 de 10 del matí, caminada a les roques de l'Albereda. 

 • Acapte 2018 10 de novembre de 2018 Acapte de l'Associació d'Osona contra el Càncer

  L'Associació d'Osona contra el Càncer de Sant Julià de Vilatorta agraeix les vostres aportacions i us fa saber que la quantitat recollida en l'acapte d'enguany, el 2018, ha estat de 2.552,97euros.

 • Modificació d'ordenances fiscals 8 de novembre de 2018 Aprovació de la modificació de les ordenances fiscals per l'exercici 2019

  Es fa públic l'anunci de l'acord de ple referent a l'aprovació de la modificació de l'ordenança general de Gestió, Liquidació, Inspecció i Recaptació dels ingressos de dret públic municipal i de diverses Ordenances fiscals. Les Ordenances pel 2019 no presenten canvis substancials: l'equip de govern va recordar al Ple de l'Ajuntament que mantenia el compromís de no augmentar els impostos en aquest mandat.

 • Itinerari de vianants i ciclistes 8 de novembre de 2018 Aprovació inicial del projecte d'obra de l'itinerari per a vianants i ciclistes

  Es publica l'anunci d'aprovació inicial del projecte d'obra ordinària "Itinerari per a vianants i ciclistes BV-5202 PK 0+000 a PK 1+230 al terme municipal de Sant Julià de Vilatorta", que afecta tot el tram de la carretera de Vilalleons entre l'avinguda de Montserrat i fins on comença actualment l'itinerari de vianants i bicicletes del nou enllaç amb l'Eix Transversal.

 • El diputat Oriol Lladó amb el coordinador de cultura ôscar Pasqual, l'alcalde i el regidor de cultura 7 de novembre de 2018 Lladó visita equipaments culturals de Sant Julià de Vilatorta

  El diputat de Cultura, Oriol Lladó, va conèixer aquest dimecres diversos projectes culturals de Sant Julià de Vilatorta, acompanyat per l'alcalde, Joan Carles Rodríguez, i el regidor de cultura, Lluís Vilalta.

 • Imatge de la intervenció de Carles Puigdemont 7 de novembre de 2018 El Consell per la República ja té més de deu mil inscrits. Us hi voleu inscriure?

  El Consell per la República va arrencar el passat dia 30 al saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat. La novetat més destacada del consell és que funcionarà amb la participació de la gent. Tothom qui ho vulgui podrà adherir-se a  un registre  que serà l’eina amb què aquest organisme de dret privat podrà prendre decisions col·lectivament i compartir informació.

 • Fototrampeig guineu 7 de novembre de 2018 L'estudi sobre la comunitat de carnívors de l'Espai Natural aporta els primers resultats

  Ferran Sayol, del Grup de Naturalistes d’Osona (GNO), presenta els primers resultats del seu estudi sobre la comunitat de carnívors de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, realitzat durant el 2017 i el 2018.

 • Tallers de Nadal 7 de novembre de 2018 Tallers de Nadal de l’associació de veïns de Vilalleons

  Com cada any quan s’acosten les festes de Nadal, l’associació de veïns de Vilalleons organitza dos tallers de manualitats d’elements decoratius per Nadal. Seran els dissabtes 17 i 24 de novembre a l’antic Ajuntament. Cal inscripció prèvia que s’ha de fer a Cal Teixidor (93 888 70 36) i el preu és de 12 €.

 • Campanya gastronòmica de la castanya 2018 2 de novembre de 2018 S’inicia la campanya gastronòmica de la castanya

  Del 27 d’octubre al 25 de novembre d’enguany tindrà lloc una nova edició de la  ‘Campanya gastronòmica de la castanya’.  Aquesta campanya neix l’any 2017 amb l’objectiu de donar a conèixer la castanya com a ingredient de tota mena de plats, tant dolços com salats i al mateix temps, per apropar els productes locals a la restauració de qualitat de la comarca i de la zona del Montseny.

 • Moment en què el Ple de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta aprova per unanimitat la moció de reprovació de la monarquia 31 d'octubre de 2018 L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta qualifica la monarquia de “caduca i antidemocràtica”, i aposta per abolir-la

  El Ple de l’Ajuntament aprova, per unanimitat dels onze regidors del Ple de la Corporació, la moció de suport a la Resolució 92/XII del Parlament de Catalunya que aposta per l’abolició de la monarquia.

 • L'Arnau amb L'alcaldessa de Vic i el regidor d'esports 30 d'octubre de 2018 L'Arnau Vila rep un reconeixement per haver participat als Jocs Special Olympics 2018

  El dimarts 30 d'octubre, a les 8 del vespre, a la Sala de la Columna de l'Ajuntament de Vic va tenir lloc l'acte de reconeixement als esportistes del Club CAR participants als Jocs Special Olympics 2018. El vilatortí Arnau Vila Cortina va rebre la insígnia de la mà del regidor d'esports de Sant Julià de Vilatorta, Marc Vilarrasa, de l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, i del president del Club CAR Sant Tomàs, Toni Ramírez. Felicitats Arnau!

 • Bosc del Lleonard 29 d'octubre de 2018 Adequació i reparació del camí del bosc del Llopard i de la Font de l’ànec

  Aquests darrers mesos s’han portat a terme unes actuacions al bosc del Llopard, on l’Ajuntament té un acord de custòdia amb la propietat. Les intervencions han consistit en la reforma del traçat, l'adequació a l'ample de seguretat i els sistemes de drenatge del camí que va de l’Omeda fins al camí ral de Saladeures, per tal de poder servir de via d’emergència en cas d’incendi forestal i també per reparar el ferm que presentava molt mal estat per les pluges.

 • Foto de grup dels voluntaris i voluntàries a l'escola Bellpuig 29 d'octubre de 2018 Dissabte 27 d'octubre es va celebrar la diada del voluntariat

  Tot i el mal temps, el dissabte 27 d'octubre es va celebrar un any més la diada del voluntariat. El fred i la pluja no van arrugar els voluntaris i voluntàries que van sortir a 2/4 de 9 de davant l'Ajuntament per anar fins a la falda de Puigsec pel camí dels xiprers i van finalitzar la caminada a l'Escola Bellpuig, on van fer un esmorzar de germanor.

 • Vacuneu-vos contra la grip 29 d'octubre de 2018 Vacuneu-vos contra la grip

  L’Agència de Salut Pública de Catalunya impulsa cada any una campanya de vacunació antigripal estacional, que s’adreça especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si pateixen la grip  i també a les persones o grups que poden transmetre la grip a persones en situació d'alt risc, com ara els professionals de la salut. Us podeu vacunar al consultori de Sant Julià.

 • Castanyada 28 d'octubre de 2018 Castanyada al casal d'avis Font Noguera

  El casal d'avis Font Noguera celebrarà la castanyada el diumenge 11 de novembre amb un dinar i unes partides de bingo. Les inscripcions es poden fer al casal abans del dia 8 de novembre.

 • Moments de la reunió de propostes per l'Espai Activa't 28 d'octubre de 2018 El grup de l'Espai Activa't engegarà projectes interessants

  El divendres passat, dia 26 d'octubre, el grup de l'Espai Activa't ja va fer la primera trobada i van començar a sortir propostes. En aquest grup són els participants els qui suggereixen les activitats i la dinamitzadora les coordina.

 • Obres al Saló Catalunya 27 d'octubre de 2018 Renovació i millora de l'equipament del Saló Catalunya

  L’escenari i la platea són l’objectiu del projecte de millores del Saló Catalunya, que s’està executant a hores d’ara. Els àmbits principals de l’actuació comprenen la il·luminació espectacular, els cortinatges, la pintura i el tractament de les humitats de les parets de la sala. 

 • âres de Territori i Sotenibilitat de la Diputació de Barcelona 23 d'octubre de 2018 La Diputació de Barcelona farà el revestiment de cunetes i la millora de marges al municipi

  La Gerència de Serveis d'Infraestructures Viàries i Mobilitat de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona ha començat l'obra de revestiment de cunetes i millora de marges  a la carretera BV-5201 tot al llarg del municipi de Sant Julià de Vilatorta. Aquestes obres impliquen modificacions i talls de trànsit puntuals . Disculpeu les molèsties que us pugui ocasionar.

 • Conferència sobre els ratpenats 22 d'octubre de 2018 Ple absolut a la nit dels ratpenats

  Ple absolut a la primera nit dels ratpenats que va organitzar el dissabte passat l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona. L'activitat va tenir  molt èxit entre la quitxalla amatent per aprendre i experimentar amb aquests mamífers voladors tant especials!

 • Ferran Jutglà 22 d'octubre de 2018 El vilatortí Ferran Jutglà, del Sant Andreu, s'enfrontarà contra l’Atlètic de Madrid en els setzens de final de la Copa del Rei

  El vilatorti Ferran Jutglà, jugador del Sant Andreu, s’enfrontarà contra l’Atlètic de Madrid en els setzens de final de la Copa del Rei. L’anada es disputarà el 30 d’octubre al Narcís Sala i la tornada el dia 5 de desembre al Wanda Metropolitano de Madrid.

Darrera actualització: 15.03.2014 | 09:40
Darrera actualització: 15.03.2014 | 09:40