Notícies

 • El Ple de l'Ajuntament de 29 d'octubre de 2018 en el moment d'aprovar la reprovació de la monarquia espanyola La Administración General del Estado impugna la reprovació de la monarquia 24 de maig de 2019

  La Administración General del Estado ha impugnat l'acord del Ple de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta del 29 d'octubre de 2018, de reprovació de la monarquia, en què solemnement es va aprovar refermar "el compromís amb els valors republicans" i apostar "per l’abolició d’una institució caduca i antidemocràtica com la monarquia". El Ple de l'Ajuntament del passat 23 de maig va acordar comparèixer en el recurs contenciós-administratiu interposat, i arribarà fins al final per defensar l'acord polític pres per unanimitat dels onze regidors del Consistori.

 • eleccions Aquest diumenge 26 de maig es celebren a Sant Julià de Vilatorta eleccions municipals i al parlament europeu 23 de maig de 2019

  Aquest diumenge 26 de maig de 2019  tindran lloc les eleccions municipals 2019 i al parlament europeu a  Sant Julià de Vilatorta i a la resta de municipis de l’Estat. Al nostre poble, la votació tindrà lloc a l'Aula de Cultura, que romandrà oberta de 9 del matí a 8 del vespre.  Recordeu que si vareu sol·licitar el vot per correu teniu temps fins demà a les 14 h per votar i no podreu votar al col·legi electoral. 

 • Borsa de treball Convocatòria del procés selectiu urgent per a la creació d'una borsa de treball d'un/a director/a tècnic/a de l'Àrea bàsica de Serveis Socials del Consell Comarcal d'Osona 22 de maig de 2019

  S'ha obert una convocatòria del procés selectiu urgent per a la creació d'una borsa de treball d'un/a director/a tècnic/a de l'Àrea bàsica de Serveis Socials del Consell Comarcal d'Osona. Trobareu tota la informació, les bases i la instància específica que cal omplir a la pàgina web del Consell Comarcal d'Osona . El termini per a presentar sol·licituds finalitza el dia 28 de maig de 2019.

   

 • Caminada 451 participants en la 36a Caminada Popular de les Guilleries 20 de maig de 2019

  451 caminants van participar en l’edició d’enguany de la Caminada Popular de les Guilleries del 19 de maig passat.

 • Patinatge El Club de Patinatge Artístic de Sant Julià de Vilatorta sisè a la final territorial de Barcelona de categoria xou de secundària 20 de maig de 2019

  Després d'aconseguir la primera posició en el 5ê Trofeu del Mercat del Ram de Xous de patinatge artístic celebrat a Vic el 28 d'abril, el grup de secundària del Club de Patinatge Sant Julià va participar en la Final Territorial de Barcelona de Xou celebrat a Cardona el passat diumenge 19 de maig, on van aconseguir la sisena posició.

 • Instagram Concurs d'instagram a la Fira del Tupí 19 de maig de 2019

  L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta organitza el 6è Concurs Instagram coincidint amb la celebració de la 11a Fira del Tupí. Ho tens molt fàcil per participar-hi!

 • Borsa Borsa de treball de tècnics/ques d’educació infantil de la llar d’infants 19 de maig de 2019

   Us recordem que per acord de la Junta de Govern Local de data 15 d’abril de 2019, es va crear una borsa de treball de tècnics/ques d’educació infantil de la llar d’infants municipal “Patuleia” complementària a la borsa de l’any 2017 encara vigent. En el mateix acord es varen aprovar les bases reguladores del procés de selecció i la corresponent convocatòria que trobareu en el document adjunt.

 • Dia europeu dels parcs Dia Europeu dels Parcs 2019 18 de maig de 2019

  Per commemorar el Dia Europeu dels Parcs, us convidem a participar en alguna de les més de cinquanta activitats gratuïtes , a la Xarxa de Parcs Naturals  del 25 de maig al 9 de juny . Hi trobareu caminades a peu, rutes guiades, jornades de portes obertes, matinals festives, tallers infantils, exposicions, audiovisuals, concursos de fotografia, recitals poètics, Parcs i biblioteques, etc. En algunes, us hi haureu d'inscriure prèviament. 

 • Instal·lació fibra òptica El cable de fibra òptica arriba a Vilalleons 16 de maig de 2019

  Aquesta setmana l'empresa Goufone ha instal·lat el cablejat que dona accés a la Fibra Òptica als veïns de Vilalleons.

 • Enric Aparicio, nou enginyer de l'Ajuntament 13 de maig de 2019

  El 13 de maig de 2019 es va incorporar l'Enric Aparicio, persona seleccionada per la plaça d'enginyer de l'ajuntament. Després d'un procés selectiu on van participar vuit persones, l'Enric Aparicio va ser la persona candidata amb major puntuació. 

 • Cartell expo El Centre d'Informació de Sant Julià de Vilatorta acull la nova exposició sobre l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona 12 de maig de 2019

  Última setmana per veure l'exposició que incorpora diversos elements per explicar l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, entre els quals destaquen les il·lustracions naturalistes i els elements interactius senzills i efectius. L'exposició, de la mà del personatge de la fadrineta de Sau, apropa al visitant els elements del paisatge, la geologia, la vegetació, la flora i la cultura més destacables dels municipis del parc. No us la perdeu!

 • casal d'estiu municipal 2019 Inscripcions casal d'estiu municipal 2019 12 de maig de 2019

  A partir del dia 13 de maig fins el dia 14 de juny de 2019 estarà obert el termini per fer les inscripcions del casal municipal del poble. Estigueu alerta! Les inscripcions fetes durant el mes de maig són més econòmiques!

 • Refredadora L'Ajuntament instal·la una nova refredadora al Casal d'Avis Font Noguera 9 de maig de 2019

  Després d'un mal funcionament del sistema de climatització des de la inauguració del Casal d'avis, l'Ajuntament de Sant Julià s'ha vist obligat a substituir la refredadora instal·lada l'any 2011, completament espatllada. L'Ajuntament espera amb aquesta mesura haver acabat amb els problemes de climatització de l'equipament. A més, la nova instal·lació s'interconnectarà amb la refredadora de l'Espai Activa't, per tenir una solució provisional si alguna de les refredadores pateix una avaria.

 • Patuleia Preinscripció pel curs 2019-20 de la Llar d'Infants Municipal Patuleia 8 de maig de 2019

  Recordeu que el proper dilluns 13 de maig s'obre el procés de preinscripció pel curs 2019-20 de la Llar d'Infants Municipal Patuleia. El termini s'acaba el 24 de maig.

 • cartell Camp Tortí 2019 Esgotades les inscripcions del Camp Tortí 2019 6 de maig de 2019

  Tot i que el termini d’inscripció pel Camp Tortí 2019 finalitzava el dia 7 de juny, les places limitades que hi havia destinades a joves d’entre 12 a 17 anys han estat esgotades en pocs dies. Agraïm molt sincerament l’interès i les ganes de participar-hi.

 • curs premonitor/a Obertes les inscripcions pel curs de premonitor/a en el lleure a Sant Julià de Vilatorta 5 de maig de 2019

  Seguint amb la dinàmica dels últims anys, aquest 2019 s’ofereix una nova formació en lleure adreçada a nois i noies de 15 a 17 anys amb interès en el món del lleure. Recordeu que s'ha obert el període d'inscripcions del 23 d'abril fins el 7 de juny. Podeu descarregar-les en el document adjunt.

 • borsa lleure 2019 L'Ajuntament de Sant Julià busca directors i monitors de lleure pels diferents projectes infantils i juvenils 5 de maig de 2019

  Des de l’ajuntament s’organitzen diverses activitats de lleure durant tot l’any i, per dur-les a terme, es fa necessària la contractació de professionals qualificats en el sector del lleure. És per aquest motiu que s'obre una borsa de treball per a monitors/es i directors/es de lleure. 

 • Participa L'Escola Bellpuig participa al concurs Méliès 2 de maig de 2019

  Arriba la 7a edició de Participa Méliès, un concurs de vídeo obert a tothom. Els alumnes de 3r de l'Escola Bellpuig hi han participat. Els pots votar clicant aquí

 • Marquès de la Quadra L’Ajuntament encarrega un estudi sobre la figura del Marquès de la Quadra 2 de maig de 2019

  Davant la sol·licitud perquè es canviï el nom de la plaça del Marquès de la Quadra per plaça de l’1 d’octubre, promoguda pel Comitè de Defensa de la República (CDR) de Sant Julià amb una campanya de recollida de firmes, l’Ajuntament ha cregut oportú encarregar a l’historiador Carles Puigferrat un estudi sobre la figura de Joan Maria d’Oliveras i Carbonell que ostentava el títol de Marquès de la Quadra.

 • La Rambleta Un informe tècnic considera incompatible el projecte de reforma de la Rambleta amb l'arbrat existent 1 de maig de 2019

  Un dels temes que més debat públic ha generat en l’últim any a Sant Julià és quin tractament calia donar a l’arbrat actual en la reforma del carrer de la Rambleta. Hi ha qui demana la retirada d’aquest arbrat aprofitant la reforma del carrer, i qui en vol la seva conservació.

 • aplec1 El diumenge passat Sant Julià de Vilatorta va celebrar la 42a edició de l'Aplec Caramellaire 1 de maig de 2019

  Les Caramelles del Roser van tornar a  sortir al carrer el diumenge 28 d'abril. Enguany anaven acompanyats amb colles d'arreu del país i de la Catalunya Nord.  L'Aplec Caramellaire compta des del 2016, amb l'especial  col·laboració i implicació de la Federació de Cors de Clavé i el seu president, Josep Cruells, que facilita el contacte i les gestions amb les corals.

 • 6 sisers Final comarcal del Raid dels Ausetans 2019 30 d'abril de 2019

  Els dies 27 i 28 d'abril va tenir lloc la final comarcal del Raid dels Ausetans 2019, un projecte mancomunat entre diferents ajuntaments de la comarca d’Osona adreçat a joves d’entre 13 i 17 anys.

 • Grafitis L'Ajuntament fa retirar uns grafitis fets a la plaça de l'Ajuntament 23 d'abril de 2019

  La plaça de l'Ajuntament va aparèixer amb les lloses de terra pintades amb esprai. L'Ajuntament va haver de contractar una empresa especialitzada per retirar aquestes pintades fruit d'un acte vandàlic. L'Ajuntament adverteix que no tolerarà pintades a les parets, en els terres de pedra i façanes que malmetin la imatge del poble. 

 • Local Caramelles Les Caramelles del Roser estrenen nova seu 20 d'abril de 2019

  Aquesta Pasqua les Caramelles del Roser han estrenat nou local social a la segona planta de la plaça Major, núm. 1 -un pis de sobre d'on eren ara-. 

 • set fonts Tornen a rajar tots els brocs de les Set Fonts 20 d'abril de 2019

  El Servei de manteniment municipal va treure unes arrels que taponaven els conductes i des de principis de març tornen a rajar tots els brocs de les Set Fonts. La complexa operació es va fer des de l’interior de la mina d’on brolla l’aigua d’entre les escletxes de la roca del fons–darrera la paret on hi ha les fonts-.

Darrera actualització: 15.03.2014 | 09:40
Darrera actualització: 15.03.2014 | 09:40