|
 

Notícies

Filtrar resultats

 • Moment en què es feien els cinc minuts de silenci 19 d'agost de 2017 L'Ajuntament es va sumar als tres dies de dol per l'atemptat terrorista a Barcelona
  L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta es va sumar a la iniciativa de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) de guardar cinc minuts de silenci, el divendres 18 d'agost a les 12 del migdia, davant de l'Ajuntament, per a mostrar el seu rebuig als fets succeïts ahir i com a mostra de solidaritat a víctimes, familiars i amics i d'agraïment a la gran tasca feta per cossos de seguretat i professionals mèdics.
 • La sardana, candidatura a l'UNESCO 19 d'agost de 2017 La sardana, candidatura a la UNESCO
  L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta col·labora amb la Confederació Sardanista de Catalunya per impulsar la candidatura de la sardana com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, qualificació reconeguda per la UNESCO.
 • Cartell de la Campanya 18 d'agost de 2017 Comença la campanya ''Osona. Som sostenibilitat''
  Sant Julià de Vilatorta s'adhereix a la campanya que impulsa  Osona Turisme: ''Osona. Som sostenibilitat'', un projecte que té com a objectiu fer del turisme una forma sostenible, per tal que la natura i els habitants no en surtin perjudicats. El programa és una crida pels visitants i el sector turístic per a començar un canvi en la relació amb el turisme i la forma amb la que es gestiona.
 • Bàsquet en cadira de rodes 16 d'agost de 2017 El bàsquet en cadira de rodes tornarà a estar present al 33è Torneig BBVA de Bàsquet de Sant Julià de Vilatorta
  El bàsquet en cadira de rodes també estarà present en el 33è Torneig BBVA de bàsquet de Sant Julià de Vilatorta gràcies a la col.laboració de la FCEDF.
 • Nou DEA pel vehicle dels vigilants municipals 16 d'agost de 2017 Els vigilants ja disposen d'un desfibril·lador extern automàtic (DEA) al seu vehicle
  L’Ajuntament segueix la seva planificació de bastir el municipi dels DEA necessaris per tenir el poble cobert com cal de recursos preventius de salut. En aquest ocasió s’ha instal·lat un DEA nou al cotxe dels vigilants municipals i el que ja tenien s’ha instal·lat a la furgoneta de la brigada municipal.
 • Eix189 14 d'agost de 2017 Eix189, el primer centre coworking de treball compartit a Sant Julià
  Necvessiteu un despatx compartit per a la vostra empresa?  Eix 189 és una solució per a les empreses que comencen o volen reduir despeses. És un lloc ideal per la interrelació empresària. Eix189 és un Coworking situat al polígon industrial La Quintana de Sant Julià de Vilatorta, amb accés directe per la sortida 189 de l'Eix Transversal, que obrirà les seves portes a partir del 15 de setembre.
 • Horari de tancament de les terrasses 14 d'agost de 2017 Una ordenança regularà l'horari de tancament dels bars i les terrasses
  L'Ajuntament ha aprovat una ordenança sobre els horaris de tancament dels establiments de bar i restauració del municipi, amb l’objectiu de conciliar l’activitat amb el descans dels veïns. La norma preveu dos horaris de tancament segons l’època de l’any i les festes extraordinàries.
 • T-mes bonificada 5 d'agost de 2017 L'Ajuntament ofereix ajudes al transport públic pels majors de 65 anys i pels discapacitats
  Amb la voluntat de fomentar la mobilitat de les persones grans i de les persones amb discapacitat, l’Ajuntament vol promoure l’accés al transport públic amb descomptes a la T-10 per viatjar fins a Vic. L’Ajuntament ha aprovat bonificar, pels majors de 65 anys i per les persones que tinguin reconeguda una discapacitat superior al 33%, la targeta T-10 d’una zona. Si té un cost 9,95 € pel públic general, ara ja es pot recollir a l’Ajuntament per un cost de 5 € pels qui formin part d’aquests col·lectius.
 • Llar d'infants Patuleia 5 d'agost de 2017 Convocatòria temporal de tècnic/a d'educació infantil de jornada parcial per la llar d'infants municipal Patuleia. Curs 2017-2018
  L'Ajuntament obre convocatòria de Tècnic/a d'Educació infantil a la llar d'infants Patuleia, per una plaça temporal durant el curs 2017-2018, amb una jornada parcial de 18 hores setmanals. Per entrar a la convocatòria cal presentar el Currículum Vitae juntament amb una fotocòpia compulsada del DNI i de la titulació acreditada a les oficines de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta. Consulteu els requisits a la mateixa notícia.
 • Registre de catalans residents a l'exterior 3 d'agost de 2017 Com votar si ets un català que viu a l'exterior?
  Els catalans que viuen a l'exterior han de poder exercir el seu dret a vot. Coneixes algú que viu a l'estranger i, independentment de les seves idees, el vols ajudar a conèixer com ho ha de fer per poder votar? Comparteix aquesta notícia!
 • Logotip Ajuntament Sant Julià de Vilatorta 31 de juliol de 2017 Les oficines d'atenció al públic de l'Ajuntament tancaran les tardes d'agost
  Us informem que l'horari de les oficines d'atenció al públic de l'Ajuntament durant el mes d'agost serà de 10 del matí a 3 de la tarda.
 • 31 de juliol de 2017 L'Ajuntament acorda amb l'ORGT facilitar el pagament als afectats pel procediment de regularització cadastral
  Com ja vam informar oportunament, l'any 2016 l'Oficina del cadastre va iniciar un procediment de regularització cadastral al municipi de Sant Julià de Vilatorta. L'alta dels diversos immobles ha fet que els propietaris afectats rebin una liquidació extraordinària de l'Impost de Béns Immobles (IBI) per part de l'Organisme de gestió tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona. Aquesta nova liquidació serà en funció del valor cadastral de les diferents edificacions. L'Ajuntament, tal i com ja va comunicar per carta als afectats, ha acordat amb l'ORGT permetre fraccionar el pagament d'aquestes liquidacions.
 • Telèfon gratuït d'atenció a l'usuari 29 de juliol de 2017 Què han de fer els veïns que tinguin problemes amb la recepció de la TDT?
  Us recordem que els serveis mòbils de nova generació sobre la banda de freqüències de 800MHz han arribat a Sant Julià. Això millora la cobertura mòbil. Tot i així, l'Ajuntament és coneixedor que alguns veïns tenen problemes tècnics en la recepció de la TDT a casa seva. En aquest cas, només fins el 31 d'agost Llega 800 gestionarà gratuïtament per tots els usuaris les incidències en la recepció de la senyal TDT causada per l'activació de la tecnologia 4G.
 • Dumper adquirit per la brigada 29 de juliol de 2017 L'Ajuntament adquireix un vehicle especial d'obra i serveis pel Servei de Manteniment
  L’Ajuntament de Sant Julià ha adquirit un vehicle especial pel Servei de Manteniment que permet fer treballs en alçada com esporga d’arbres, instal·lació d’enllumenat nadalenc, instal·lar cartells i altres elements i que facilita les feines de paleteria com ara treure runa, empalar sorra, carregar camió, moure saques de sal i palets.
 • El Quartet Ausa 29 de juliol de 2017 El Quartet Ausa clou el cicle de l'Estiu Set Fonts
  El divendres 28 de juliol es va tancar l'edició d'enguany del cicle Estiu Set Fonts amb una gran actuació del Quartet Ausa.
 • 33è Torneig BBVA de Bàsquet 29 de juliol de 2017 Presentació del Torneig BBVA de Bàsquet al pavelló de Sant Julià
  El dijous 27 de juliol, a les 8 del vespre, es va fer la presentació del 33è Torneig BBVA de Bàsquet Gran Premi Diputació de Barcelona al pavelló esportiu de Sant Julià.
 • 33è Torneig de bàsquet 27 de juliol de 2017 Partits pretorneig del 33è Torneig de Bàsquet BBVA: gira de NCAA
  Sí, és increïble, però cert: al pavelló esportiu de Sant Julià pots gaudir de partits de bàsquet d'equips universitaris dels EEUU. Durant el mes d'agost se celebraran partits al pavelló municipal dins la gira que fa la NCAA. Així, abans del Torneig BBVA de Bàsquet, pots anar fent boca amb bàsquet de qualitat!
 • Txarango 25 de juliol de 2017 Multitudinari concert de Txarango al pavelló esportiu de Sant Julià
  Més 1.600 persones van assistir el passat dissabte 22 al concert de Txarango al pavelló municipal de Sant Julià de Vilatorta. Aquest va ser un dels actes més multitudinaris de la Festa Major d’enguany, ja que Txarango presentava per primer cop a la comarca el seu darrer àlbum: "El cor de la Terra".
 • La biblioteca s'ubicarà a l'Arca de Noè 25 de juliol de 2017 La Diputació de Barcelona obre un Concurs per la redacció del projecte arquitectònic de la biblioteca municipal
  La Diputació de Barcelona obre un Concurs per la redacció del projecte arquitectònic de la biblioteca municipal. Es tracta de seleccionar l'equip d'arquitectes que redactaran el projecte.
 • Bibliobus 25 de juliol de 2017 Avaria al servei de bibiobús
  Us informem que a causa d'una avaria mecànica al vehicle del bibliobús, avui dijous 27 de juliol no podrà venir ni oferir el servei bibliotecari habitual a Sant Julià de Vilatorta. Aprofitem l'avinentesa per a recordar-vos que el servei estarà tancat per vacances fins el setembre. Els prèstecs pendents els podeu recollir a  les oficines de l'Ajuntament.
 • Proposta de bandera heràldica de Sant Julià 24 de juliol de 2017 Triem la nova bandera del municipi
  L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta vol fer partícips a tots els habitants del municipi per escollir definitivament la bandera de Sant Julià.
 • subvencions de les entitats 23 de juliol de 2017 Recordeu que el proper dilluns 31 de juliol es tanca període de subvencions per les entitats sense ànim de lucre
  L’Ajuntament va aprovar la convocatòria de subvencions per a entitats sense ànim de lucre en l’àmbit de la cultura, educació, esports, joventut i benestar social, per a les activitats de l’any 2016. Recordeu que el termini màxim per fer la sol·licitud s'acaba el proper dilluns dia 31 de juliol.
 • Programa Festa Major 2017 20 de juliol de 2017 La Festa Major encara la recta final
  Arriben els actes forts de la Festa Major: dissabte versions a la plaça Catalunya amb la Loca Histeria, després Txarango al pavelló; i diumenge geganters, puntaires, concert amb l'orquestra Rosaleda i espectacle final amb Guillem Albà i la Marabunta, entre molts altres!
 • Els participants de Sant Julià 18 de juliol de 2017 35 joves de Sant Julià van anar a Aquabrava
  El dijous 13 de juliol es va realitzar la 5a sortida jove mancomunada entre Sant Julià, Calldetenes, Vilanova, Folgueroles i el Bisaura, en la qual hi van participar 125 joves. Aquesta va ser la 3a sortida al parc aquàtic i hi van assistir 35 joves de Sant Julià de Vilatorta, 22 del Camp Tortí.
 • Programa Festa Major 2017 12 de juliol de 2017 Arriba la Festa Major 2017
  Com cada any, arribem a mitjan mes de juliol i comença la Festa Major de Sant Julià de Vilatorta. Aquest any els actes duraran des d'aquest divendres 14 fins el dilluns 24 de juliol. Deu dies plens d'activitats per tots els gustos i edats que no et pots perdre!
Última actualització 22.08.2017 | 09:17