|
 

Notícies

Filtrar resultats

 • Borsa Juvenil 19 d'octubre de 2017 L'Ajuntament impulsa novament tres borses de treball juvenil
  Es tracte de tres borses per a joves que estiguin interessats en treballar en el món de l’educació en el lleure, concretament podran inscriure’s en tres: Borsa de cangurs, borsa de reforç escolar i borsa de monitors de lleure.
 • Aula d'estudi 18 d'octubre de 2017 Aula d'estudi per alumnes d'ESO al Punt Jove
  Aquest curs iniciem un nou projecte d’Aula d’Estudi per a tots els alumnes d’ESO. Es farà cada dilluns i dimecres de dos quarts de 6 a les 7 de la tarda i va adreçat a tots els alumnes d’ESO del poble que vulguin fer un grup d’estudi, dirigit pel dinamitzador del Punt Jove.
 • Logotip de Gas Natural 18 d'octubre de 2017 Comencen les obres de canalització de gas natural a la zona industrial
  Gas Natural Distribución ha començat un nou tram de canalització per fer arribar el gas natural a Sant Julià de Vilatorta.  La instal·lació de la canonada de gas afectarà tot el llarg del carrer de la Indústria i del carrer de la Quintana del polígon industrial.  L'empresa Gas natural ha comunicat a l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta la seva intenció que el gas natural arribi abans de finals d'any al municipi.
 • Concentració de suport als presidents de l'Assemblea i Òmnium 17 d'octubre de 2017 Concentració de suport als presidents de l'Assemblea Nacional i Òmnium
  El dimarts 17 d’octubre, a les 12 del migdia, l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta es va sumar a la crida pacífica feta per les entitats municipalistes, Associació de Municipis per la Independència (AMI) i Associació Catalana de Municipis (ACM), i els vilatortins es van concentrar davant l'Ajuntament per mostrar el seu suport a Jordi Sànchez, president de l’Assemblea Nacional, i Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural empresonats el dilluns a la nit. 
 • Foto de grup dels voluntaris 16 d'octubre de 2017 La diada del voluntariat torna a aplegar una cinquantena de voluntaris
  El passat dissabte 14 d'octubre es va celebrar la Diada del Voluntariat, a la casa de Torrents del Prat. La festa, que es pretén que sigui anual, és la manera de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta d'agrair totes les hores d'esforç i voluntarisme que les voluntàries i voluntaris aporten cada any per aconseguir que els actes organitzats per l'Ajuntament siguin tot un èxit. Els voluntaris que no van poder assistir a la trobada poden passar per les oficines de l'Ajuntament a recollir el seu obsequi.
 • Comiat de Santi Garolera 6 d'octubre de 2017 Santi Garolera renuncia al càrrec de regidor
  El regidor d'Urbanisme i Serveis, Santi Garolera, va presentar la renúncia al seu càrrec per motius professionals a l'últim ple de l'Ajuntament. L'endemà, en un emotiu comiat, va adreçar unes paraules d’agraïment per als companys de consistori, per als treballadors municipals i per als pobles de Sant Julià i Vilalleons. Santi Garolera ha estat segon a la llista d'AVV-AM en les dues últimes conteses electorals al municipi.
 • L'alcalde de Sant Julià de Vilatorta durant la roda de premsa 6 d'octubre de 2017 L'Ajuntament retira els diners del compte del Banc de Sabadell
  L'Ajuntament de Sant de Julià de Vilatorta ha decidit retirar el total del capital que tenia dipositat al Banc de Sabadell: 348.893,77 euros de l'erari municipal. Aquesta decisió va ser presa per l'equip de govern després que el consell d'administració d'aquest banc canviés el seu domicili social a Alacant. L'alcalde, Joan Carles Rodríguez, ho va comunicar en roda de premsa el divendres 6 d'octubre, on es queixà de la clara intencionalitat política d'aquesta decisió de Banc Sabadell.
 • Curs de monitors 6 d'octubre de 2017 Curs de monitors a Sant Julià de Vilatorta
  L’Ajuntament de Sant Julià, conjuntament amb l’escola d’educadors Quiràlia organitza un curs per obtenir la titulació de monitor de lleure, intensiu de Nadal, al nostre poble. El curs tindrà un cost de 270 euros pels no empadronats al municipi i 189 euros pels empadronats a Sant Julià, ja que l’Ajuntament subvenciona el 30% de la inscripció.
 • Font d'en Titus 6 d'octubre de 2017 Un jutjat de primera instància condemna a pagar 650.000 € a Sant Julià per la Font d'en Titus
  El jutjat contenciós-administratiu número 14 de Barcelona ha condemnat Sant Julià a pagar una quantitat de 652.695,20 euros a Calldetenes, més interessos de demora (que s'enfilen a uns 100.000 euros), per la urbanització de la Font d'en Titus. L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta es mostra "tranquil" davant la sentència, perquè es basa en un informe rebutjat pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).
 • Cartell de la Fira-Mercat Guilleries 6 d'octubre de 2017 2a edició de la Fira-Mercat Guilleries
  Sant Julià de Vilatorta participa per segona vegada consecutiva i com a poble convidat a la Fira-Mercat Guilleries que se celebrarà aquest proper cap de setmana a Sant Hilari de Sacalm. No us la perdeu!
 • Urna del referèndum 4 d'octubre de 2017 Recull d'imatges de l'1-O a Sant Julià de Vilatorta
  Des de l'arxiu municipal es vol fer un recull d'imatges de l'1-O. Si teniu videos, fotos i material del #1Oct a Sant Julià de Vilatorta que voleu compartir, contacteu amb l'Ajuntament sjv.ajuntament@vilatorta.cat amb #arxiumunicipal. Ho preservarem pel futur.
 • Logotip Ajuntament Sant Julià de Vilatorta 2 d'octubre de 2017 L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta va donar suport a la convocatòria d'una aturada general a Catalunya
  En motiu de l'aturada general a Catalunya, convocada per la Taula per la Democràcia, de la qual formen part sindicats i entitats socials i sobiranistes, com a acte de protesta davant l'ús de la força per part de les forces policials durant el referèndum que va tenir lloc el dia 1 d'octubre i en defensa dels drets fonamentals, el dimarts 3 d'octubre, les oficines de l'ajuntament van romandre tancades. 
 • Logotip Associació Comerciants Vilatorta Vilalleons 2 d'octubre de 2017 L'Associació de Comerciants de Vilatorta i Vilalleons també es va sumar a l'aturada general
  L'Associació de Comerciants de Vilatorta i Vilalleons s'adhereix al manifest  elaborat per L’AMI i l’ACM com a resposta a la greu vulneració de drets i llibertats. També es va sumar a l'aturada general del dimarts 3 d'octubre, per tant la majoria de comerços del poble van romandre tancats.
 • L'alcalde llegint el manifest 2 d'octubre de 2017 Concentració per expressar el rebuig a la repressió de l'Estat davant l'Ajuntament de Sant Julià
  L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta es va sumar a la convocatòria de lAMI i l'ACM i el dilluns dia 2 va fer una concentració a les dotze del migdia, davant de l'Ajuntament. L'alcalde va dir unes paraules denunciant la repressió i defensant la democràcia. Tot seguit, l'alcalde va llegir un manifest que podeu consultar en el document adjunt. L'acte va finalitzar amb el Cant dels Segadors per part de tot el públic assistent.
 • Resultats del Referèndum de l'1-O 2 d'octubre de 2017 Resultats del referèndum a Sant Julià de Vilatorta
  Aquests són els resultats del referèndum a Sant Julià de Vilatorta  CENSATS: 2374  VOTS: 1877 vots (incloent no censats a Sant Julià de Vilatorta)  SÍ: 1830  NO: 26  BLANCS: 16  NULS:5  Moltes gràcies a tothom.
 • Un moment de l'Assamblea del Consorci a l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta 2 d'octubre de 2017 L'alcalde de Sant Julià, nou president del Consorci Guilleries-Savassona
  L'alcalde de Sant Julià de Vilatorta, Joan Carles Rodríguez és el nou president del Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, substituint en el càrrec a Carles Baronet, alcalde de Folgueroles, per als propers dos anys. L'acte es va fer a Sant Julià de Vilatorta durant l'Assamblea General del Consorci.
 • Cartell del grup de suport i ajuda mútua per a cuidadors 1 d'octubre de 2017 Grup de suport emocional i ajuda mútua per cuidadors
  L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, posarà en marxa un un grup de suport emocional i ajuda mútua per cuidadors el proper mes d'octubre al nostre municipi, per poder donar atenció a persones que tenen cura de familiars en situació de dependència. Els interessats en participar es poden inscriure a les oficines de l'Ajuntament o al tel. 938 122 179. el curs comença el proper dilluns 9 d'octubre.
 • Port Aventura 30 de setembre de 2017 Continuen les inscripcions a la 4a sortida a Port Aventura
  La sortida serà el 28 d'octubre, les inscripcions es tanquen el dia 18 d'octubre i es poden fer a l'Ajuntament durant els matins i al Punt Jove durant la tarda. Aquest any s'haurà de pagar 28 euros en el moment de la inscripció pel preu de l'entrada, mentre que l'Ajuntament pagarà íntegrament el preu de l'autobús.
 • Vilatorta fibra 29 de setembre de 2017 Arriba la fibra òptica a Sant Julià de Vilatorta
  L'empresa Vilatorta Fibra serà la comercialitzadora d'Internet d'alta velocitat que arriba al nostre poble amb el desplegament de la fibra òptica que ha fet l'empresa APFutura. L'arribada d'aquesta nova prestació permetrà fer un salt qualitatiu en termes tecnològics i de connectivitat amb la voluntat que els veïns i veïnes puguin gaudir de més i millors eines en l'àmbit digital.
 • 28 de setembre de 2017 Declaració institucional de l'alcalde, Joan Carles Rodríguez, a favor de participar en el Referèndum d'autodeterminació
  Podeu veure el vídeo a l'enllaç adjunt.
 • Referèndum 28 de setembre de 2017 Referèndum 1-O: el col·legi electoral serà a l'Aula de Cultura
  Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons es preparen per la transcendental votació d'aquest diumenge. El col·legi electoral habilitat per la Generalitat de Catalunya al nostre municipi és l'habitual de la resta de jornades electorals: l'Aula de Cultura, situada a la Pl. Marquès de la Quadra, núm. 14, a sota de l'Ajuntament. Recordeu que l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, tal i com marca la Llei del Referèndum aprovada pel Parlament de Catalunya, ha de mantenir-se neutral com a administració pública pel correcte funcionament de la votació.
 • Cartell Escola de Dibuix i Pintura 23 de setembre de 2017 Comença l'escola municipal de dibuix i pintura
  Si tens inquietuds artístiques i t'agrada el dibuix i la pintura, vine! Està oberta a les persones de qualsevol edat que vulguin aprendre o millorar les tècniques de dibuix i pintura. Si és el que t'agrada, anima't i apunta-t'hi. T'hi esperem!
 • Cartell del curs de còmic, manga i il·lustració 21 de setembre de 2017 Curs de Còmic, Manga i Il·lustració
  Curs teòric i pràctic dirigit a tots aquells que volen conèixer les tècniques per crear els seus còmics, mangues i il·lustracions.
 • Curs gratuït de programació amb scratch 21 de setembre de 2017 Curs gratuït de programació amb Scratch 2017-2018
  El divendres dia 22 de setembre (de 17:15h a 18:30h) va començar el Curs d´Scratch de primer nivell, destinat a nens i nenes de 5è i 6è d´Educació Primària dels col·legis del poble (El Roser i el Bellpuig). S´utilitzarà el programari Scratch per introduir els conceptes més elementals de la programació d'una forma divertida. 
 • L'alcalde amb el regidor Francesc Hervias al palau de la Generalitat 18 de setembre de 2017 L'alcalde de Sant Julià va assistir a la concentració a la plaça Sant Jaume per rebutjar la persecució judicial dels edils que han expressat el seu suport al referèndum
  L’Associació Catalana de Municipis i l’Associació de Municipis per la Independència van convocar el dissabte passat el món local a una concentració a la plaça Sant Jaume per rebutjar la persecució judicial dels edils que han expressat el seu suport al referèndum. Els alcaldes van ser rebuts primer a l'Ajuntament de Barcelona, per l'alcaldessa de la ciutat, Ada Colau i després a la galeria Gòtica del Palau de la Generalitat pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont.
Última actualització 23.10.2017 | 08:46