|
 

Notícies

Filtrar resultats

 • Vilatorta pam a pam 20 de juliol de 2018 Continua la Festa Major de Sant Julià amb el Vilatorta Pam a Pam
  Aquest dimecres passat, la plaça de Catalunya es va omplir per veure un dels actes més emblemàtics i esperats de la Festa Major, el Vilatorta Pam a Pam. El concurs va ser enregistrat pel 9TV i es podrà veure aquest diumenge a les 15.30 i a les 23.30 hores.
 • Autos de xoc 19 de juliol de 2018 Arriben les atraccions de la Fira de Festa Major
  Enguany la zona esportiva s'omplirà d'atraccions perquè tothom pugui gaudir-ne durant la Festa Major.
 • Pregó de la Festa Major 2018 16 de juliol de 2018 Ja ha començat la Festa Major
  El primer cap de setmana de Festa Major ens ha deixat alguns bons moments per recordar. El dissabte, la Festa Major Jove amb el birratorta, la nit d'entitats i el diumenge la 25a trobada de motos antigues, el tradicional pregó de la Festa Major, enguany amb la presentació del llibre: "L'estiueig  a Sant Julià de Vilatorta 1885-1950" de Montse Piqué, la inauguració de la 9a mostra d'art local i la divertida baixada de carretons.
 • Restes vegetals 15 de juliol de 2018 Recollida de restes vegetals
  Us recordem els dilluns d'estiu que es recolliran restes vegetals. el 23 de juliol, el 6 i el 20 d'agost i el 3 i el 17de setembre.
 • Portada revista, núm 81, Festa Major 2018 14 de juliol de 2018 La portada incògnita #portadavilatorta
  Fem-la entre tots és la proposta participativa que fem arribar a tots els vilatortins i vilatortines per a la portada de la nostra revista.
 • Infovilatorta app 14 de juliol de 2018 Infovilatorta app: una aplicació al mòbil per seguir la Festa Major
  L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i l'empresa 2click online technologies llencen en període de prova Infvilatorta app un aplicació gratuïta per IOS i Android. Es tracta, inicialment de poder seguir amb el mòbil tots els actes de la Festa Major.
 • Gas Natural 13 de juliol de 2018 El dimarts 24 de juliol començarà el canvi de gas a cada casa
  El proper 24 de juliol arribarà el gas natural al nostre municipi. La canonada provinent de Santa Eugènia, que es començà a construir l'any 2016 amb les obres de l'accés a l'Eix Transversal, ja està completa. Per tant a les cases deixarà d’arribar el Gas Liquat del Petroli (GLP) actual i es començarà a subministrar gas natural. Aquest canvi de combustible, anomenat “transformació”, implica que a cada vivenda connectada a la xarxa de gas hauran d’entrar tècnics per fer que tots els aparells de gas funcionin amb gas natural, no amb GLP com fins ara. Les adaptacions que ens facin a casa van a compte de la companyia i són totalment gratuïtes.
 • Grup de Sant Julià a la sortida al parc aquàtic 13 de juliol de 2018 Més de 90 joves participen a la 4a sortida al parc aquàtic
  El passat 12 de juliol, es va realitzar la 4a Sortida Jove d’estiu mancomunada entre municipis d’Osona centre, entre els quals hi ha Sant Julià de Vilatorta i els municipis del Bisaura i Orís. La sortida es va fer al parc aquàtic Aquabrava de Roses, com en les tres darreres edicions.
 • Selecció de personal 9 de juliol de 2018 L'Ajuntament necessita cobrir per urgència una plaça d'oficial primera de paleteria
  Es demana que els interessats aportin el currículum a les oficines de l'Ajuntament. La data límit de lliurament de curriculums és el proper dimecres 18 de juliol. Es prioritzaran els candidats que siguin oficial primera però també s'accepten candidats a operari.
 • Mapa dels treballs que es realitzaran al barri del Puig 9 de juliol de 2018 Sant Julià tindrà una via verda entre el nucli urbà i la urbanització del Puig
  La Diputació de Barcelona ha presentat un pla de reestructuració de la carretera BV-5202 que connecta Sant Julià de Vilatorta amb Vilalleons. La diputació de Barcelona ja ha lliurat el projecte perquè crear un itinerari per a vianants i ciclistes segregat de la calçada i generar nous recorreguts i espais.
 • Porta a porta 9 de juliol de 2018 El servei de recollida de verd: millor que abans!
  Sabíeu que amb la recollida porta a porta es pot posar la gespa i les fulles del jardí dins el contenidor de l'orgànica?
 • Convocatòria 8 de juliol de 2018 L'Ajuntament convocarà plaça d'arquitecte/-a i d'enginyer/-a municipal
  L'oficina tècnica de l'Ajuntament sofrirà canvis importants ens els propers mesos. Es preveu convocar dues places: una d'arquitecte/-a (12 hores/semana) i una d'enginyer/-a (4 hores/setmana) i celebrar les proves del concurs oposició el proper mes de setembre.
 • Els nois i noies del camp Tortí arreglant el jardí terapèutic 7 de juliol de 2018 Un camp Tortí amb cares noves
  Aquesta és la tercera edició del Camp Tortí. Des del dilluns 2 fins el divendres 13 de juliol, un grup de nois i noies del poble han participat en aquest projecte.
 • Nens i nenes jugant al casal d'estiu 7 de juliol de 2018 Canvis al Casal d'Estiu Municipal
  Com cada any amb l'arribada de l'estiu ha començat el Casal d'Estiu Municipal, que des del 25 de juny acull nens i nenes per gaudir d'un estiu ple de diversió, tot aprenent de la diversitat cultural, que enguany és el centre d'interès del projecte.
 • Com fer tractament a l'eruga defoliadora del boix 6 de juliol de 2018 Recomanacions pel tractament de l'eruga defoliadora del boix
  L'eruga defoliadora del boix està afectant els boscos de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, per això us volem donar una sèrie de recomanacions pel seu tractament, que trobareu en la imatge adjunta.
 • Festa Major 2018 5 de juliol de 2018 Festa Major 2018
  La Festa Major de Sant Julià de Vilatorta va començar el dissabte dia 14 de juliol amb la Nit d’entitats i s’allargarà fins el dilluns dia 23 que es clourà amb la tornaboda. 10 dies d’actes i activitats per a tots els gustos.
 • POUM 4 de juliol de 2018 El Ple aprova inicialment 14 esmenes i aclariments del Pla urbanístic
  El Ple de l’Ajuntament del passat 18 de juny va aprovar per unanimitat la modificació número 5 del Pla urbanístic. Aquesta modificació comprèn 14 esmenes i aclariments de l’actual pla urbanístic, que podien donar lloc a confusions. En general es tracta de petites modificacions, la majoria esmenes d’errors de l’actual text legal del POUM.
 • Foto dels participants a la segona edició de l'Oriol Riera Experience 3 de juliol de 2018 Segona edició de l'Oriol Riera Experience, un projecte esportiu i integrador
  La segona edició de l'Oriol Riera Experience va finalitzar aquest passat dissabte al migdia. Oriol Riera definia la cloenda del projecte esportiu com "una gran festa del futbol".
 • 3a trobada comarcal de futbol amb valors 3 de juliol de 2018 Sant Julià acull la 3a Trobada comarcal de Futbol amb valors
  130 noies i nois han participat de la trobada comarcal de Futbol amb valors que enguany s’ha fet al nostre poble.
 • Imatge 1 del Cantem Llach 2 de juliol de 2018 L'Estiu Set Fonts va arrencar amb Beat Voices i les cançons de Lluís Llach
  El cap de setmana passat va començar la 23a edició del cicle Estiu Set Fonts amb dues propostes molt interessants. El divendres dia 29 de juny el quintet de veus a cappella Beat Voices va oferir cançons d’Stevie Wonder, Bruno Mars, Pentatònix o Benny Moré, entre d’altres. Harmonies modernes i elegants sense acompanyament instrumental. L’endemà dissabte Belles Cançons va inaugurar el juliol amb un repertori de cançons de Lluís Llach. 
 • Jam d'Skate 2 de juliol de 2018 La Jam d'skate compta amb la participació d'una trentena de patinadors
  Patinadors de Sant Julià i de diversos pobles de la comarca, però també d’altres indrets com Olot o Girona, van venir a participar d’una Jam d’skate i scooter que es celebrava al que ja es considera un dels millors skateparks de la comarca.
 • Cartell de suport a les víctimes d'agressions sexuals de la Diputació de Barcelona 1 de juliol de 2018 Aprovada una moció en suport de les víctimes d'agressions sexuals
  El Ple del 18 de juny va aprovar per unanimitat una moció per la defensa dels drets de les dones víctimes d'agressions sexuals, en el qual l'Ajuntament hi manifesta el seu suport.
 • Cartell LGTBI 28 de juny de 2018 L'Ajuntament de Sant Julià recolza la campanya institucional per commemorar el Dia per l'Alliberament de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals
  L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta recolza la campanya institucional impulsada per Diputació de Barcelona “Som el que som” per commemorar avui el Dia per l'Alliberament de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals.
 • Arribada de la Flama 24 de juny de 2018 La Flama del Canigó i la foguera de Sant Joan
  Del cim del Canigó ens va arribar, un any més, la Flama per encendre les fogueres de Sant Joan de tot el país. També les de Sant Julià i de Vilalleons van ser enceses amb la mateixa flama. Una flama que enguany va ser portada dins del tupí de ferro gegant.
 • Cartell revetlles amb precaució 23 de juny de 2018 Campanya Revetlles amb precaució
  Amb l'estiu arriben a Catalunya les celebracions de festes populars i tradicionals com les revetlles, amb l'increment de l'ús de material pirotècnic i l'encesa de fogueres. Els consells de protecció civil volen ajudar a minimitzar els riscos que comporta l'ús d'aquest material, riscos davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural.
Última actualització 20.07.2018 | 14:28