|
 

Notícies

Filtrar resultats

 • Concurs d'instagram del Ral·li Esprint 15 de febrer de 2018 Tió Automoció organitza un concurs d'instagram durant el 21è Ral·li Esprint Sant Julià
  S'acosta el Ral.li Esprint i Tió Automoció ha organitzat un concurs d'instagram. Si fas fotos del seu Clio RS aquell cap de setmana,pots guanyar una jaqueta Polaris!! CONCURS INSTAGRAM!! #tioautomocio.
 • Banner 21è Ral·li Esprint Sant Julià 15 de febrer de 2018 La 21a edició del Ral·li Esprint Sant Julià sorprèn amb un traçat totalment renovat
  Ja s’han fet públics l’itinerari i els horaris de la 21a edició del Ral·li Esprint Sant Julià, que es disputarà el 25 d’aquest mateix mes. L’organització ha apostat enguany per un traçat totalment renovat, amb els dos trams nous: la Collada del Vilar, entre Taradell i Viladrau; i Casamiquela, a l’antiga carretera d’Olost. Els cotxes hauran de fer tres passades a cadascun d’ells. El ral·li consta d’un total de 223,05 quilòmetres, dels quals 47,5 seran cronometrats.
 • Francesc Boix, skater 15 de febrer de 2018 Francesc Boix, un skater famós, publica un video al youtube de l' skate park a Sant Julià de Vilatorta
  Francesc Boix decobreix l'skate park de Sant Julià de Vilatorta i el qualifica com el millor de Catalunya. No us perdeu el seu vídeo.
 • Les Caramelles infantils 14 de febrer de 2018 Caramelles infantils 2018
  Aquest projecte neix amb la clara voluntat de fer arribar a tots els infants i joves de Sant Julià de Vilatorta l'oportunitat de poder participar en les Caramelles del diumenge de Pasqua. Et pots apuntar fins el dimecres 7 de març. Inscriu't-hi!
 • Jornada de portes obertes a l'escola Bellpuig 13 de febrer de 2018 Jornada de portes obertes a l'escola Bellpuig
  Vine a conèixer l'escola Bellpuig. La jornada de portes obertes serà el dissabte dia 24 de febrer.
 • Els escura-xemeneies 11 de febrer de 2018 Sant Julià de Vilatorta viu un Carnaval lluït i participatiu
  El dissabte dia 10 de febrer, Sant Julià de Vilatorta va celebrar la seva rua de Carnaval. Organitzada per les AMPA i les entitats del poble, conjuntament amb l'Ajuntament, va ser una de les més concorregudes dels últims anys. Aproximadament unes 300 persones disfressades van recórrer els carrers del municipi i van desfilar per la pasarel·la.
 • Cartell de la xerrada informativa 10 de febrer de 2018 Vols ser una família d'acollida aquest estiu? Assisteix a la xerrada informativa.
  Apunta't al projecte "Vacances en Pau", que consisteix en acollir durant els mesos de juliol i agost a nens saharauis, d'entre 10 i 13 anys, per part de famílies catalanes, i compartir amb ells la vostra vida familiar, vacances, activitats, cultura... si en vols saber més el dijous 15 de març a 2/4 de 8 del vespre, a l'Aula de Cultura, hi haurà una xerrada informativa.
 • Contenidors de roba 10 de febrer de 2018 Sant Julià de Vilatorta recull durant el 2017 un total de 12.720 quilos de roba usada
  Els vilatortins han depositat durant el 2017 un total de 12.720 quilos de roba en els contemidors ubicats en el nostre municipi, amb una actuació que ha representat un total de 159 buidatges de contenidors.
 • Casal Municipal d'Estiu 8 de febrer de 2018 S'obre un procés de selecció per la persona responsable del Casal d'Estiu Municipal
  Per presentar-se a la plaça, s'ha de presentar a l'ajuntament una proposta de gestió del casal d'estiu conjuntament amb el curriculum. La data límit per poder-se presentar és el dia 16 de març.
 • Raid 2018 6 de febrer de 2018 Obrim inscripcions al Raid dels Ausetans 2018
  Fins el dimarts 13 de març al Punt Jove Tortí us podeu inscriure per la nova edició del Raid. Enguany, s’han incorporat novetats pel que fa a les proves, posant especial atenció a la vessant més social del projecte.
 • Cartell Sóc Responsable 2018 6 de febrer de 2018 Campanya Sóc Responsable 2018
  Comença la campanya d’identificació i/o esterilització d’animals de companyia a preus reduïts promoguda per la Fundació per a l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA) i que estarà vigent del 5 de febrer fins al 5 de maig de 2018. Els propietaris de gats, gossos o fures s'han d'inscriure a la web: www.socresponsable.org i així accedir  a la identificació i esterilització dels animals de companyia als preus màxims establerts per la Fundació. 
 • Oriol Riera 2018 5 de febrer de 2018 Obertes les inscripcions per l'Oriol Riera Experience
  Aquesta setmana s'obren les inscripcions per participar a l'OR Experience, un projecte futbolístic adreçat a nois i noies nascuts entre el 2004 i el 2009. El campus es realitzarà entre el el 25 i 30 de juny de 2018 i serà dirigit pel futbolista professional Oriol Riera. Des del 8 de gener fins el 31 de maig es pot fer la sol·licitud de la beca.
 • Exposició 5 de febrer de 2018 Exposició: Aquí, Ràdio Sant Julià de Vilatorta
  Sabies que als anys 50 hi havia hagut una ràdio a Sant Julià de Vilatorta? Pels que encara no heu vist audiovisual i visitat l'exposició ho podeu fer fins el 4 de març a ca l'Anglada. De 10 a 1 del migdia tots els dies, excepte el dijous. 
 • Bus Nit 28 de gener de 2018 BUSNIT: et tornem a casa des del Carnaval de Torelló
  Des del servei de joventut del Consell Comarcal, l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i l'Ajuntament de Torelló presenten de nou el servei del BUS NIT del Carnaval de Terra Endins de Torelló.
 • Foto amb els famosos que han apadrinat la campanya 27 de gener de 2018 Suma't a la campanya solidària: Posem-li pebrots al càncer
  La iniciativa es desenvoluparà el divendres 2 i dissabte 3 de febrer en 469 dels establiments que Condis té a Catalunya, coincidint amb el Dia Mundial contra el Càncer (4 de febrer). L’objectiu d’aquesta campanya és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia i difondre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats de la FECEC. Les aportacions recollides es destinaran íntegrament a programes de suport i atenció als malalts oncològics i les seves famílies.
 • Ramon Mas 26 de gener de 2018 Ramon Mas publica Afores, una novel·la que barreja realitat i fantasia
  Ramon Mas Baucells (Sant Julià de Vilatorta, 1982) ha publicat la seva tercera novel·la Afores (Edicions de 1984),després de Crònica d’un delicte menor (2012), Mentre el món explota (2014) i el poemari Òsties (2017).  Mas va viure a Sant Julià fins arribar a la majoria d’edat. Ara resideix a l’altra cara del Montseny, a Santa Maria de Palautordera. És pare i professor. Escriu llibres, però també n’edita sota el segell Males Herbes. A Afores ha comptat amb l’assessorament de l’editor manresà Josep Cots, reconegut amb el Premi Nacional de Cultura.
 • La Rambleta 24 de gener de 2018 Avantprojecte de reforma de la Rambleta
  La idea bàsica és convertir aquest carrer, situat entre l’avinguda Puig i Cunyer i la carretera de Vic, en un vial de prioritat invertida on els vianants tenen preferència envers els vehicles i d’un únic sentit de circulació en direcció a la carretera on es permetrà el gir per anar a Vic o al centre de Sant Julià.
 • El germà claretià Jaume Vergés 23 de gener de 2018 Mor el germà claretià Jaume Vergés
  El passat divendres 19 de gener morí a Barcelona als 81 anys el germà claretià Jaume Vergés i Espinàs. El germà Jaume Vergés era fill del nostre poble, i conegut a la parròquia de Sant Julià per dirigir els cants durant la missa en nombroses ocasions. Però la seva acció es va estendre a moltes altres poblacions: a Solsona, per exemple, on la població el va nomenar fill adoptiu per iniciativa popular.
 • Carnaval 2018 23 de gener de 2018 Prepareu les disfresses pel carnaval vilatortí
  Animeu-vos a participar del Carnaval vilatortí!  El carnaval es celebrarà el dissabte 10 de febrer, a partir de dos quarts de cinc de la tarda a la plaça de Catalunya.
 • Porta a porta 22 de gener de 2018 Consells per la recollida porta a porta
  Es demana la col·laboració de tots els veïns per tal de facilitar la recollida dels residus i garantir la netedat i salubritat de l’espai públic. Recordem la necessitat de que si per qualsevol error no ens han recollit la fracció corresponent de residus, cal recollir-la i tornar-la a treure el dia corresponent, per tal que les bosses no quedin al carrer, on els animals les poden estripar i escampar els residus per la vorera, amb el problema afegit que genera al veinat i la feina extra de la brigada que ho ha de recollir a mà.
 • El sistema de reg ha millorat l'abastament d'aigua dels horts 22 de gener de 2018 Actuació en el sistema de reg de les hortes del municipi
  L'estiu passat es va fer una actuació en el sistema de reg de les hortes del municipi consistent en una neteja intensiva de tot el sistema de canonades des del parc de les Set Fonts fins a  l'Altarriba. La nombrosa vegetació tenia obstruides les canonades i dificultava la circulació de l’aigua que fan servir els regants de les hortes. Amb aquesta actuació s’han reduit els problemes d’abastament d’aigua, especialment durant els mesos d’estiu i per això en aquests moments no es veu la necessitat de fer la connexió del pou de la Quintana amb el reg de les hortes.
 • Consorci d'Osona de Serveis Socials 21 de gener de 2018 Convocatòria per a la selecció d'un lloc de treball d'administratiu pel Consorci d'Osona de Serveis Socials
  És objecte de la present convocatòria la selecció, mitjançant la realització d'unes proves, d'un lloc de treball d'administratiu/iva per prestar suport administratiu al personal tècnic del Consorci d'Osona de Serveis Socials. El termini de presentació de sol·licituds és fins el 5 de febrer.
 • Consell Comarcal d'Osona 21 de gener de 2018 Convocatòria de selecció d'un enginyer superior - Cap de servei de l'Àrea de Medi ambient al Consell Comarcal
  El Consell Comarcal d'Osona ha obert convocatòria de selecció d'un lloc de treball d’enginyer superior – cap de servei de l’Àrea de Medi ambient. El termini màxim de presentació d'instàncies és fins el 7 de febrer.
 • Tardes de cinema 21 de gener de 2018 Els patges ja poden recollir el val per una tarda de cinema
  Com a mostra d'agraïment l'Ajuntament regala un val per una tarda de cinema a tots els patges que van participar a la cavalcada. 
 • Punt de recollida d'avets de Nadal 21 de gener de 2018 Recollida dels avets de Nadal
  Us recordem que el termini per la recollida dels avets de Nadal del poble és del dilluns 29 de gener fins el diumenge 4 de febrer. Poden ser arbres de Nadal domèstics o els dels comerços. Podeu portar els arbres de Nadal que tingueu als punts de recollida situats a la plaça de Catalunya, la Font d’en Titus i a l'aparcament del Perer.
Última actualització 15.02.2018 | 19:25