|
 

Notícies

Filtrar resultats

 • Cartell presentació del nou itinerari de vianants a la ctra. BV-5202 27 d'abril de 2017 Presentació del nou itinerari de vianants a la ctra. BV-5202
  El proper dimarts 2 de maig, a les 8 del vespre, al Saló Catalunya es presentaran dos projectes cabdals: el nou itinerari de vianants a la ctra. BV-5202 entre el nucli de Sant Julià i l'accés sud al polígon industrial i la nova pasarel·la adjacent al pont de la C-25. La presentació anirà a càrrec del Sr. Jordi Fàbrega, diputat delegat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona.
 • Foto de grup de les patinadores participants 24 d'abril de 2017 Participació del Club de Patinatge Artístic de Sant Julià de Vilatorta al 3r Campionat de Xou del Mercat del Ram
  El dissabte dia 22 d'abril, es va celebrar a Vic el 3er Campionat de Xou del Mercat del Ram organitzat per el Consell Esportiu d'Osona, juntament amb el Club Patí Osona. El Club de Patinatge Artístic de Sant Julià de Vilatorta s'hi va presentar amb el grup de Primària, obtenint un 3r lloc, i amb el grup de Secundària, obtenint una 4a posició. 
 • 24 d'abril de 2017 Una ordenança per regular les tanques en sòl no urbanitzable
  Per tal de posar ordre a les tanques que s'intal·len en sòl no urbanitzable, la normativa de les quals fins ara no estava massa clara, l'Ajuntament ha aprovat una ordenaça per regular-ne l'ús.
 • 23 d'abril de 2017 Viatja a Monells i ''Girona Temps de Flors'' amb el Casal d'Avis
  El Casal d'Avis Font Noguera organitza una sortida a Monells i a "Girona Temps de Flors" el poper dimerts 16 de maig. El preu del viatge amb autocar, guia acompanyant, visites i dinar és de 37 €. Per més informació, inscripcions i pagament dirigir-vos al Casal.
 • L'alcalde recollint el segell Infoparticipa 16 d'abril de 2017 L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta rep el segell Infoparticipa
  El dimecres 19 d'abril, l'alcalde de Sant Julià de Vilatorta, Joan Carles Rodríguez Casadevall, va recollir la distinció "Segell Infoparticipa" en una cerimònia celebrada a la Sala d’Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona on s’ha guardonat entre reconeixements, mencions i segells la feina d’un total de 93 Ajuntaments, 5 Consells Comarcals i 3 Diputacions. El guardó certifica la qualitat, imparcialitat i transparència de la pàgina web www.vilatorta.cat
 • Fibra òptica 9 d'abril de 2017 L'operador Apfutura desplegarà fibra òptica a Sant Julià de Vilatorta
  Apfutura, operador de telecomunicacions que ofereix serveis de fibra òptica, s’ha interessat per desplegar la fibra òptica al municipi de Sant Julià de Vilatorta.
 • Pla Comarcal d'Igualtat de Gènere d'Osona (PCIGO) 9 d'abril de 2017 L'Ajuntament s'adhereix als plans comarcals d'igualtat
  El passat dilluns 27 de març l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta es va adherir al I Pla Comarcal d’Igualtat de Gènere d’Osona (PCIGO). El seu objectiu principal és definir un conjunt integrat i sistemàtic de polítiques i mesures que possibilitin que les dones i els homes dels municipis d’Osona puguin assolir el seu màxim potencial, sense que hi hagi cap discriminació per raó de gènere.
 • Associació de celíacs d'Osona 7 d'abril de 2017 L'Ajuntament aprova una moció a favor de les persones celíaques
  L’Ajuntament va aprovar una moció proposada per l’Associació de Celíacs d’Osona a l’equip de govern. La moció recull, entre altres, la dificultat de les persones celíaques, que han de consumir aliments sense gluten, sovint molt més cars que els aliments normals.
 • Laia Pérez davant del nou centre 7 d'abril de 2017 S'obre el centre de tractaments naturals '''Biotupí''
  Laia Pérez, terapeuta ocupacional i psicomotrocista per la UVIC obrirà un centre de tractaments naturals al carrer Compositor Ramon Victori, 10, baixos. La inauguració del centre està previst pel proper 20 d’abril.
 • Espai Natural de les Guilleries-Savassona 7 d'abril de 2017 Convocatòria de subvencions destinades a fomentar les activitats i instal·lacions agràries i forestals en l'àmbit de l'espai natural de les Guilleries Savassona per a l'exercici 2017
  L'Assemblea General del Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona va aprovar la convocatòria de subvencions destinades a fomentar les activitats i instal·lacions agràries i forestals en l'àmbit de l'Espai Natural Guilleries-Savassona per a l'exercici 2017.
 • Estació meteorològica de Vilanova de Sau 7 d'abril de 2017 L'estació meteorològica de Vilanova de Sau culmina el projecte MeteoGuilleries a la comarca d'Osona
  L’estació meteorològica municipal de Vilanova de Sau començarà a funcionar en període de proves, tal com estava previst i programat per l’equip tècnic de Meteoguilleries, que en gestiona el seu funcionament i manteniment. El període de proves durarà unes setmanes per certificar-ne el seu correcte funcionament i oferir els registres de qualitat exigits per una estació meteorològica professional.
 • 6 d'abril de 2017 Esmena d'error en el pressupost de l'Ajuntament, publicat a la revista Vilatorta
  A la pàgina 4 del número 77 de la revista Vilatorta corresponent a l'edició de Pasqua d'aquest any, s'hi publica la noticia sobre el pressupost de l'Ajuntament del 2017. En el capítol 9 de despeses hi ha un error en la quantitat. On diu 8101.670,53 ha de dir 101.670,53. En la xifra publicada s'hi va colar un 8 al davant. 
 • Jardinera del nucli antic 5 d'abril de 2017 S'ha acabat d'instal·lar el mobiliari urbà del nucli històric
  D’acord amb la reunió que es va fer amb els veïns s’han acabat d’instal·lar els elements que faltaven en el nucli històric. 
 • 10 anys 5 d'abril de 2017 La nova Escola Bellpuig celebra 10 anys
  L’Escola Bellpuig va celebrar el divendres dia 31 de març la commemoració dels 10 anys del nou edifici. L’acte, que es va fer a les instal·lacions de l’escola, va començar amb una exposició de fotos dedicades a recordar alguns dels millors moments dels darrers anys fent que molts exalumnes tornessin a l’escola per recordar el seu pas pel centre.
 • Actuació a Ca l'Anglada 4 d'abril de 2017 Es retiren dos ruscos d'abelles al carrer Jesús
  Les abelles han fet ruscos a ca l'Anglada i a la teulada d' una casa veïna del carrer Jesús. Ja fa temps que en aquests llocs s'hi ha detectat la presència d'abelles que amb l'esclat de la prrimavera estan en plena activitat i es converteixen en un gran perill.
 • restes vegetals 3 d'abril de 2017 Avançada un mes la recollida setmanal de la brossa de jardí
  El bon temps de finals d’hivern ens ha dut un avançament prematur de la primavera i els jardins han esclatat de verdor, la qual cosa ha fet que l’Ajuntament hagi decidit avançar, excepcionalment, un mes la recollida setmanal de la brossa verda.
 • Sala de Plens del Consell Comarcal d'Osona on es va constituir la XAPRO 30 de març de 2017 Xarxa per a l'acollida i la integració de les persones refugiades o sol·licitants de protecció internacional d'Osona (Xapro)
  El Consell Comarcal d'Osona i l'Ajuntament de Vic han constituït la Xarxa per a l'acollida i la integració de les persones refugiades o sol·licitants de protecció internacional d'Osona (Xapro), amb l'objectiu de fer possible la integració de les persones refugiades de la comarca, ja sigui en l'àmbit de l'ocupació, de l'habitatge o dels vincles socials.
 • Liquidació del pressupost 30 de març de 2017 La liquidació del pressupost de l'Ajuntament de l'any 2016 es presenta al Ple
  Un any més l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta tanca l'exerci anterior amb números positius. S'incrementa de nou el romanent de tresoreria de la institució que, malauradament, no es pot utilitzar per les limitacions del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques.
 • Els alumnes amb els diplomes 30 de març de 2017 Cloenda del curs de programació amb Scratch
  El dimarts passat dia 28 de març, els alumnes del Club de programació Vilatorta (www.codeclubvilatorta.cat) van celebrar la cloenda del curs de programació amb Scratch (nivell 1) 2016-2017. Els participants, 11 nens i nenes de 5è i 6è de l’escola Bellpuig i del Col·legi el Roser, varen presentar els videojocs que havien dissenyat i programat ells mateixos a les famílies i amics.
 • Foto de grup davant del Col·legi el Roser 29 de març de 2017 Un grup de professors jubilats visiten Sant Julià de Vilatorta
  El dimecres 29 de març, un grup de 23 professors jubilats va fer la ruta guiada de l'estiueig, el modernisme i el noucentisme. En un dia, on el bon temps ha acompanyat el recorregut, els visitants s'han mostrat molt interessats en la història que en el seu dia va propiciar que famílies de gran renom establissin la seva segona residència a Sant Julià de Vilatorta.
 • Contenidors de roba 28 de març de 2017 Sant Julià de Vilatorta recull durant el 2016 un total de 10.320 quilos de roba usada
  Els vilatortins han depositat durant el 2016 un total de 10.320 quilos de roba en els contemidors ubicats en el nostre municipi, amb una actuació que ha representat un total de 122 buidatges de contenidors.
 • Imatge de l'actuació ens els plataners 28 de març de 2017 Actuació en els plataners de l'Avinguda de Vic
  El dimarts 28 de març, L'Ajuntament de Sant Julià va fer una actuació als plataners de cada banda de la carretera de Vic per tal de tallar algunes branques que podien envahir les edificacions veïnes. També es va aprofitar per retirar una mica el brancam de la part superior. Les tasques van ser encarregades a l'empresa social TAC Osona i es van realitzar amb una grua de grans dimensions (27 metres), i va fer falta tallar un carril de circulació de la carretera BV- 5201 i donar pas alternatiu als vehicles.
 • Cartell de l'exposició 28 de març de 2017 Josep Trilla exposa al Parc del Castell de Montesquiu
  El proper dissabte dia 1 d'abril, a les 12 del migdia,  el vilatortí Josep Trilla inaugurarà una exposició de pintures de paisatges i natures mortes al Castell de Montesquiu. L'exposició romandrà oberta dissabtes i festius, de 11 a 14 hores fins el 30 d'abril.
 • Foto de grup de la 5a caminada amb en Lluís Malet 27 de març de 2017 5a Sortida Caminem amb en Lluís Malet
  La del dia 26 de març va ser la cinquena sortida de la “Caminem amb en Lluís Malet”. En aquesta ocasió es va fer coincidir amb la d’Osona Camina, que un cop a l’any es fa a Sant Julià, des de ja fa cinc edicions. En aquest primer diumenge de primavera hi van participar 82 caminadors.
 • Cartell celebració 10 anys de l'escola Bellpuig 22 de març de 2017 Celebració dels 10 anys del Nou edifici de l'Escola Bellpuig
  Alumnes i famílies que heu format part de la història de l'Escola Bellpuig, esteu convidats a l'acte de celebració dels 10 anys del nou edifici de l'Escola Bellpuig, que tindrà lloc el divendres 31 de març a 1/4 de 4 de la tarda. Us hi esperem!!!
Última actualització 27.04.2017 | 13:10