Col·labora amb la campanya Comptem amb tu, d'Osona Contra el Càncer

Dimecres, 22 de juny de 2016 a les 11:13

Ens ajudes a reforçar el programa de detecció precoç del càncer de còlon d’Osona Contra el Càncer? Comptem amb tu per aconseguir-ho! Com? Sumant-te a la revetlla solidària de Sant Joan a Manlleu.
Amb una aportació de 50€, es podrà disfrutar d’una revetlla solidària per a tots els gustos, al mateix temps que es col·labora en la campanya d’Osona Contra el càncer.
Feu la vostra aportació a www.comptemambtu.org

Aquest any, per Sant Joan, et proposem viure la revetlla d’una manera diferent: celebrant la solidaritat de la nostra comarca i donant suport al darrer projecte d’Osona contra el Càncer, la recaptació de fons pel programa de detecció precoç del càncer de còlon i recte del Consorci Hospitalari de Vic. Volem canalitzar esforços en la lluita contra el càncer, sumant-nos a la feina d’aquesta entitat exemplar. I tot plegat, no és per celebrar-ho la nit del 23 de juny?!
La revetlla es farà als jardins de Cau Faluga, l’antiga colònia Rusiñol de de Manlleu a partir de les 22.30h: una vetllada per passar una bona estona amb tapes, zona lounge, actuacions musicals i DJ amb música dels 80 i els 90. El tiquet solidari inclou l’accés al recinte, consumicions i l’accés a les actuacions musicals.
Necessitem 50.000 euros… i comptem amb tu per aconseguir-los!
La campanya conta 40 ambaixadors de la comarca d’Osona que seran els responsables d’activar les cadenes solidàries. Cada ambaixador ha rebut una peça que simbolitza el relleu de les carreres atlètiques que hauran d’entregar a altres persones fins arribar a 25 persones cadascun d’ells. Els organitzadors han explicat que: “Si cada ambaixador tanca una cadena de 25 persones, comptem ser un mínim de 1.000 persones a la festa solidària i assolir així el nostre objectiu dels 50.000 euros per a Osona contra el Càncer”.

 

Darrera actualització: 23.06.2016 | 12:52