Recollits 700 quilos d'aliments en el Gran Recapte

Divendres, 2 de desembre de 2016 a les 09:00

Un any més, Sant Julià de Vilatorta, amb la col·laboració de l’Ajuntament, Càritas, la llar d’infants Patuleia, l’escola pública Bellpuig i els comerços locals, es va sumar al Gran Recapte d'Aliments que es va fer entre els dies 16 i 26 de novembre.

Al nostre poble hi havien instal·lat set punts de recollida. Com a novetat més destacada, enguany cal destacar la col·laboració especial dels alumnes de l’Escola Bellpuig que en el marc del projecte “10 anys, 10 valors” feren de voluntaris encarregats de recollir els aliments, fer la classificació i fer-los arribar els punts de distribució. L’objectiu d’aquesta iniciativa era fomentar la solidaritat i el compromís social entre els més joves.

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, també serveix per donar a conèixer la situació que travessen.

La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya. Es calcula que actualment un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen de la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs d'Aliments es posa en marxa aquest projecte que enguany arriba a la setena edició.

Darrera actualització: 08.12.2016 | 13:52