Segona setmana del Camp Tortí

Dimecres, 12 de juliol de 2017 a les 12:06

Després de dues setmanes d’activitat, el Camp Tortí acaba divendres 15 de juliol, amb un acte de cloenda obert al públic a la Sala de Conferències del pavelló. Durant aquesta setmana s’han realitzat les activitats més lúdiques del projecte.

Després d’una setmana de treballar amb la brigada a la Font de la Riera i les Set Fonts, arribàvem a dilluns sabent que iniciàvem una setmana plena d’activitats divertides i per a tots els gustos.

Començàvem amb una excursió fins a Vic, per anar a la Fàbrica de Somnis, un espai que porten diversos joves interessats en el circ i l’escalada, on vam poder gaudir de tot un matí practicant aquestes activitats.

El mateix dilluns a la tarda, després del dinar conjunt i poder anar a casa a descansar una estona, ens tornàvem a trobar al pavelló per fer una excursió a peu fins a Sant Llorenç del Munt, on vàrem passar la nit acampant. Després de sopar i instal·lar-nos van començar els jocs de nit, fins que ens vam cansar, entre històries de por i xerrameques la nit es va allargar i alguns van tenir poques hores per dormir.

L’endemà el matí, malgrat alguns estàvem molt cansats, ens llevàvem ben d’hora per tornar a baixar cap a Sant Julià, recollir les bicis i anar cap a Vilalleons, on vam fer unes partides de Paint-ball a les instal·lacions del Paint-ball la Plana. Després de tanta activitat frenètica el dimarts havent dinat ens n’anàvem tots cap a casa a descansar.

Dimecres tocava tornar a treballar, aquest cop amb feines comunitàries al Casal d’Estiu Municipal i al Centre de Dia, per un dia ens convertirem en monitors i preparàrem activitats per als més grans i els més petits del poble, una experiència d’allò més enriquidora.

La sortida al parc aquàtic de Roses Aquabrava, la fem avui dijous 13 de juliol, una sortida que fem conjuntament amb altres joves del poble i també joves d’altres municipis com Calldetenes, Folgueroles, Vilanova i de la zona del Bisaura.

Finalment, demà divendres s’acaba el Camp Tortí, amb una activitat ben divertida com és el Bubble Futbol.

A les 3 de la tarda farem un acte de cloenda on tots els joves participants explicarem el que hem estat fent tots aquests dies. Aquest acte és obert a totes les persones del poble que els interessi.

 

Darrera actualització: 25.07.2017 | 08:50