Una ordenança regularà l'horari de tancament dels bars i les terrasses

Dilluns, 14 d'agost de 2017 a les 07:18

L'Ajuntament ha aprovat una ordenança sobre els horaris de tancament dels establiments de bar i restauració del municipi, amb l’objectiu de conciliar l’activitat amb el descans dels veïns. La norma preveu dos horaris de tancament segons l’època de l’any i les festes extraordinàries.

A l’estiu les terrasses podran estar obertes fins a 2/4 de 2 de la matinada i els establiments fins a les 2. A l’hivern les terrasses ho estaran fins a 2/4 d’1 i els locals fins a la 1. Durant les vigílies de festes extraordinàries (revetlles, Festa Major, etc) els horaris es podran ampliar fins a una hora més. Per raons d’interès general o causes justificades els horaris podran ser limitats.

L’Ajuntament ha cregut necessari regular aquests horaris, en un municipi com el nostre en què queda palesa la vitalitat econòmica de l’àmbit de la restauració, i on cal que aquesta positiva vitalitat sigui compatible amb el descans dels veïns.

Aquests horaris foren consensuats en una reunió mantinguda a l’Ajuntament amb tots els restauradors. Tot i això l’ordenança, que preveu sancions pels establiments que la incompleixin, resta a exposició pública per rebre les al•legacions pertinents.

Darrera actualització: 14.08.2017 | 09:31