L'Ajuntament impulsa novament tres borses de treball juvenil

Dimarts, 24 d'octubre de 2017 a les 07:40

Es tracte de tres borses per a joves que estiguin interessats en treballar en el món de l’educació en el lleure, concretament podran inscriure’s en tres: Borsa de cangurs, borsa de reforç escolar i borsa de monitors de lleure.

Un dels serveis que s’ofereix des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, és l’assessorament laboral per a tots els joves del municipi que ho necessitin.

El sector del lleure, actualment ofereix moltes possibilitats de treballar als joves, ja sigui per a aconseguir una primera feina, com per començar a fer carrera laboral dins aquest sector. És per això que des de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta s’ha decidit de impulsar tres borses juvenils especialitzades en el món del lleure, per facilitar la gestió de la cerca de feina en aquest àmbit.

Totes les borses es gestionen a través de la regidoria de joventut de l’Ajuntament, i estan obertes a qualsevol jove que tingui interès en poder treballar en els àmbits que contenen.
Tant en la borsa de cangurs com en la de classes de reforç, l’Ajuntament juga el paper de intermediària entre els joves que s’ofereixen per aquest servei, de forma que es recolliran les dades necessàries de les persones que vulguin estar a la borsa i aquestes seran facilitades a les famílies que busquin un servei de cangur o de reforç escolar. Aquestes dues borses, a més a més, poden ser una oportunitat per a molts joves que es volen introduir al món laboral, aconseguint la primera feina i començant a fer currículum.

Pel que fa a la borsa de monitors, aquesta serà d’ús exclusiu per l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta. És oberta a qualsevol persona que estigui interessada a treballar com a monitora de lleure, tot i que és recomanable estar en possessió del títol de monitor. L’Ajuntament utilitzarà aquesta borsa per a la contractació dels monitors que facin falta en les activitats de lleure que organitza l’Ajuntament durant l’any.

 

Darrera actualització: 26.10.2017 | 08:48