Recordeu que ja podeu contractar fibra òptica

Diumenge, 7 de gener de 2018 a les 09:19

L'empresa Vilatorta Fibra és la comercialitzadora d'Internet d'alta velocitat que arriba al nostre poble amb el desplegament de la fibra òptica que ha fet l'empresa APFutura. L'arribada d'aquesta nova prestació és un salt qualitatiu en termes tecnològics i de connectivitat. A partir d’ara el poble pot gaudir de més i millors eines en l'àmbit digital.

Vilatorta Fibra és una empresa privada que presta serveis d'accés a Internet i telefonia a través de fibra òptica. Per poder contractar el servei cal posar-se en contacte amb l'empresa Vilatorta Fibra, al telèfon: 93 198 83 00 o el correu electrònic: hola@vilatortafibra.net. Recordeu que aquesta empresa no és municipal, ni està participada per l’Ajuntament. De moment el servei no arriba a totes les cases, tot i que segons l’empresa el desplegament continua. En tot cas, si heu demanat el servei i no us arriba al domicili, podeu entrar una instància a l’Ajuntament comunicant la vostra adreça, així el consistori podrà conèixer la penetració d’aquest nou servei.

Per altra banda, segons sembla en les properes setmanes es preveu que arribi una nova companyia que prestarà el servei de fibra òptica , l'empresa Goufone també comercialitzarà fibra òptica a Sant Julià.

Darrera actualització: 09.01.2018 | 08:15