Campanya Sóc Responsable 2018

Dimarts, 6 de febrer de 2018 a les 08:29

Comença la campanya d’identificació i/o esterilització d’animals de companyia a preus reduïts promoguda per la Fundació per a l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA) i que estarà vigent del 5 de febrer fins al 5 de maig de 2018. Els propietaris de gats, gossos o fures s'han d'inscriure a la web: www.socresponsable.org i així accedir  a la identificació i esterilització dels animals de companyia als preus màxims establerts per la Fundació. 

Han creat aquesta Campanya d’Identificació i Esterilització a preus promocionals, perquè les polítiques de prevenció són la millor eina per evitar el problema de la superpoblació. Estar informat, identificar i esterilitzar el teu animal de companyia és contribuir al seu benestar i al teu. Des de FAADA volen informar-te i contribuir a posar-t’ho fàcil a l’hora d’esterilitzar i identificar. Reduir l’abandonament i facilitar la recuperació dels animals perduts.

Identificar i esterilitzar el teu animal és beneficiós 

Per a tu: perquè t’estalviaràs molèsties i diners en el futur. 

Per al teu animal: perquè gaudirà de millor salut física i psicològica. 

Per a l’espècie canina i felina: perquè ajudaràs a mantenir el control de la població i a disminuir els abandonaments. 

Per a les entitats protectores: perquè ajudaràs a disminuir l’entrada d’animals als refugis i centres d’acollida. 

Per a la societat: perquè els animals abandonats poden representar un perill per a ells mateixos i per a les persones, perquè la gestió dels abandonaments genera despesa pública, perquè fomentar el respecte envers els éssers vius ens dignifica com a persones.

Darrera actualització: 06.02.2018 | 08:41