Caramelles infantils 2018

Dimecres, 28 de febrer de 2018 a les 11:30

Aquest projecte neix amb la clara voluntat de fer arribar a tots els infants i joves de Sant Julià de Vilatorta l'oportunitat de poder participar en les Caramelles del diumenge de Pasqua. Recorda que et pots apuntar fins el dimecres 7 de març. Inscriu't-hi!

Les caramelles infantils volen compartir música, coneixements i tradició amb el màxim de cantaires possible i estendre el respecte i l'estima per la música entre els més petits i les seves famílies. 

El projecte esclata amb força en el si de l'Aula de Música de Sant Julià.  Compta amb la feina i l'aval dels professors de l'AM en tot el seu procés: selecció del material i arranjaments, àudios i instrumentació, distribució i dinamització, inscripcions i assajos, coordinació, etc. Però també compta amb el suport de l'Ajuntament, les escoles del poble i els Caramellaires del Roser. 

Els assajos de les Caramelles infantils tindran lloc cada dijous lectiu a partir del 8 de març i hi haurà dos torns d'assaig de manera que els participants podran escollir assistir a l'horari que més bé els hi vagi o fins i tot a tots dos. 

Els assajos seran a l'Aula de Música (edifici de l'escola Bellpuig) 

Les dates són:

 - dijous 8 de març 

- dijous 15 de març 

- dijous 22 de març 

Horaris: 

- Torn A: de les 17.15 h a les 18 h 

- Torn B: de les 19 h a les 19.45 h 

És important assistir a un mínim de 3 assajos (en algun dels dos torns) així com comprometre's a fer memòria de les cançons a casa durant aquestes setmanes. 

A través d'aquest enllaç, tots els alumnes interessats podran inscriure's ales Caramelles infantils, escollir on recolliran el llibre de cançons, apuntar-se al torn d'assaig i consultar els àudios. 

Per més informació: Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta: sunenvc@vilatorta.cat (Cristina Suñen) i AM de Sant julià de Vilatorta: paualbert@emvic.cat (Pau Albert).

Darrera actualització: 08.03.2018 | 14:23