Consells per la recollida porta a porta

Dilluns, 9 de març de 2020 a les 10:42

Us recordem els consells per una bona recollida porta a porta i per això demanem la col·laboració de tots els veïns per tal de facilitar la recollida dels residus i garantir la netedat i salubritat de l’espai públic. Recordem la necessitat de que el cubell de l'orgànica quedi ben tancat, per això cal deixar l'ansa al mig o al davant i així queda trabada, si la deixeu col·locada cap al darrera del cubell es pot obrir i  els animals hi poden tenir accés i escampar els residus per la vorera, amb el problema afegit que genera al veinat i la feina extra de la brigada que ho ha de recollir a mà.

Agraim als veins el seu compromís en l’aplicació del sistema porta  aporta al municipi, que està donant molt bons resultas. Recordem igualment que teniu a la vostra disposició a les oficines municipals un calendari amb tots els dies de recollida de cada fracció per tot l’any o el podeu consultar al següent enllaç i que puntualment anirem informant de les novetats o canvis a l’infovilatorta

Participar en la recollida selectiva de residus, fent el primer pas en la separació de les deixalles a la llar és un gest cívic que contribueix a la preservació de l’entorn. Els residus són aprofitables a través del seu reciclatge i recuperació, esdevenint un recurs en lloc d’un residu i aportant beneficis tant ambientals com socials per tothom.

Darrera actualització: 06.03.2020 | 08:35