41è Aplec Caramellaire a Sant Julià de Vilatorta

Dimarts, 10 d'abril de 2018 a les 08:50

Un jorn moll no impedí un matí joiós. El diumenge 8 d'abril passat, es va fer el 41è Aplec Caramellaire que va comptar amb la participació de set colles d'arreu dels Països Catalans.

La jornada va començar a les 9 del matí amb l'arribada de les colles que van esmorzar xocolata desfeta i coca a l'Aula de Cultura. La pluja va impedir el Tomb Caramellaire la qual cosa va fer avançar les actuacions que per causa del mal temps es van fer al Saló Catalunya. Després de les paraules de presentació de l'alcalde, la Coral Cants i Rialles va obrir el certamen, seguida de les actuacions del Cor de Caramelles de Begues, l'Agrupació Coral Intimitat, de Gelida; la Societat Coral l'Alzinar, de Masquefa; la Societat Coral el Penedès, de Vilafranca del Penedès; la Coral Solstici, de Perpinyà i les Caramelles del Roser, de Sant Julià de Vilatorta que van cloure l'acte. El dinar de germanor es va fer, com de costum, al pavelló municipal. Amb la cançó "Pujarem dalt dels cims" de Santi Riera i el cant dels adéus, entre altres, es va cloure l'acte.

Tal com va recordar l'alcalde en les paraules de benvinguda, l'aplec d'enguany va ser dedicat a la memòria i record de Santi Riera, músic, pedagog, compositor i expresident de les Caramelles del Roser que va morir l'11 de març passat.

Podeu veure un ampli reportatge fotogràfic a l'enllaç adjunt. El Canal Taronja, avui dijous 12 d´abril a les 21.30h i a les 23.30h, emetrà un reportatge sobre la Diada de Pasqua i el 41è Aplec Caramellaire de Sant Julià de Vilatorta.

Darrera actualització: 12.04.2018 | 10:19